Social Media
Light
Dark

Tesla uthyrningstjänst: Kommer snart

Tesla Rental Service: Coming Soon

“Tesla skapar återigen vågor inom fordonsindustrin genom att inleda en ny satsning – etableringen av ett internt‘Tesla Rental Program’ Med den senaste utnämningen av en ‘Program Manager Business Development position, signalerar företaget ett betydande skifte vid horisonten. Detta innovativa pilotinitiativ kommer att lanseras i Texas, med start inom Teslas kollisionscenter.”

Debuten för Tesla Rental på marknaden

En anmärkningsvärd händelse var när Teslas personalprogramchef Melissa Porche Blakely publicerade ett lockande jobberbjudande på LinkedIn. Annonsens hänvisning till “stora saker händer …” har gett upphov till rykten om Teslas motiv. För att starta “Tesla Rental Program” i Texas efterfrågas i jobbeskrivningen en programansvarig för affärsutveckling.

I jobbannonsen skriver Tesla att programchefens roll kommer att vara att lansera “Tesla Rental Program” i Texas:

“Leda lanseringen av Teslas uthyrningsprogram i Texas.”

Pilotprogram i Teslas kollisionscenter

Teslas jobbannons bekräftar starten på ett pilotprogram inom sina kollisionscentra, även om det inte specifikt beskriver detaljerna i hyresprogrammet. Dessa anläggningar i hela Texas i städer som Houston, San Antonio, Austin och Dallas är avgörande för pilotens framgång. I blogginlägget är det oklart om uthyrningstjänsten kommer att vara begränsad till kunder hos reparationsverkstäder eller om ett mer omfattande biluthyrningssystem kan vara på gång.

Flygplatsstrategi: Teslas tillvägagångssätt för bekvämt uthyrningsprogram

Teslas arbetsbeskrivning nämner specifikt potentialen för det nya uthyrningsprogrammet att lanseras på “alla flygplatser för Tesla-anställdas pilot.” Denna taktik utnyttjar den utbredda användningen av uthyrningstjänster på flygplatser för att tillgodose behoven hos ankommande resenärer som vill ha enkel tillgång till lokala transporter.

Även om företaget samarbetar med Hertz, som driver uthyrningsprogram från många flygplatser, är det möjligt att Tesla vill öka sin uthyrningsnärvaro. Ju fler som kör och åker i en Tesla, desto bättre eftersom fler kommer att uppskatta den distinkta upplevelsen den ger.

Tesla Rental intresse för optimering av glasreparationer

Arbetsbeskrivningen klargör flera viktiga aspekter av programchefens ansvarsområden, som “Optimering av glasreparationer” Det återspeglar Teslas engagemang för att göra sina kollisionstjänster bättre över tid.

Jobbet innebär att skapa bättre sätt att göra saker på och att göra verktygen konsekventa för snabba förbättringar. Det ingår också att hjälpa till med de långsiktiga planerna för alla Texas-anläggningar och göra dem mer automatiserade och effektiva.

Det kommande “Tesla Rental Program” representerar Teslas inträde på hyresmarknaden och ännu en milstolpe i företagets strävan efter innovation och nöjda kunder. När pilotprogrammet förbereds för lansering i Texas kommer bilindustrin och uthyrningsleverantörerna att följa utvecklingen noga. Tesla tänjer återigen på gränserna och skriver om industristandarder för att förbättra upplevelsen efter en kollision och utöka sin räckvidd.


Lämna ett svar