Social Media
Light
Dark

Tesla verhuurservice: Binnenkort beschikbaar

Tesla Rental Service: Coming Soon

“Tesla maakt opnieuw golven in de auto-industrie door te beginnen aan een nieuwe onderneming – de oprichting van een intern‘Tesla Rental Program’ Met de recente benoeming van een functie als ‘Program Manager Business Development’ kondigt het bedrijf een belangrijke verschuiving aan de horizon aan. Dit innovatieve proefinitiatief zal van start gaan in Texas, te beginnen in de botsingscentra van Tesla.”

Het debuut van Tesla Rental op de markt

Een opmerkelijke gebeurtenis was toen Tesla’s programmamanager Melissa Porche Blakely een prikkelende vacature op LinkedIn plaatste. De verwijzing in de advertentie naar “er gebeuren grote dingen…” heeft geruchten aangewakkerd over de beweegredenen van Tesla. Om het “Tesla Rental Program” in Texas te starten, vraagt de vacature om een Program Manager in Business Development.

In de vacature schrijft Tesla dat de rol van de programmamanager zal bestaan uit het lanceren van het “Tesla Rental Program” in Texas:

“Leiding geven aan de lancering van het Tesla Rental Program in Texas.”

Proefprogramma in Tesla’s schadecentra

Tesla’s vacature bevestigt de start van een pilotprogramma binnen zijn botsingscentra, ook al beschrijft het niet specifiek de details van het verhuurprogramma. Deze faciliteiten in Texas in steden als Houston, San Antonio, Austin en Dallas zijn cruciaal voor het succes van de pilot. In het blogbericht is het onduidelijk of de verhuur beperkt zal blijven tot klanten van reparatiewerkplaatsen of dat er een uitgebreider autoverhuurprogramma in de maak is.

Luchthavenstrategie: Tesla’s handige verhuurprogramma-aanpak

In de functieomschrijving van Tesla wordt specifiek vermeld dat het nieuwe verhuurprogramma kan worden gelanceerd op “alle luchthavens voor de pilot van Tesla-medewerkers ” Deze tactiek maakt gebruik van het wijdverbreide gebruik van verhuurdiensten op luchthavens om tegemoet te komen aan de behoeften van aankomende reizigers die gemakkelijk toegang willen tot lokaal vervoer.

Hoewel het bedrijf samenwerkt met Hertz, dat verhuurprogramma’s heeft op veel luchthavens, is het mogelijk dat Tesla zijn aanwezigheid in de verhuur wil vergroten. Hoe meer mensen in een Tesla rijden en rijden, hoe beter omdat meer mensen de bijzondere ervaring zullen waarderen.

Tesla Rental geïnteresseerd in glasreparatie optimalisatie

De functieomschrijving verduidelijkt een aantal belangrijke facetten van de verantwoordelijkheden van de Program Manager, zoals “Glass Repair Optimization” Het weerspiegelt Tesla’s toewijding om zijn botsingservices in de loop der tijd beter te maken.

De functie omvat het creëren van betere manieren om dingen te doen en het consistent maken van tools voor snelle verbeteringen. Het omvat ook het helpen bij de langetermijnplannen voor alle vestigingen in Texas, zodat ze geautomatiseerder en efficiënter worden.

Het aankomende “Tesla Rental Program” vertegenwoordigt de intrede van Tesla op de verhuurmarkt en is weer een mijlpaal in het streven van het bedrijf naar innovatie en klanttevredenheid. De auto-industrie en verhuurbedrijven zullen de lancering van het pilotprogramma in Texas nauwlettend volgen. Tesla verlegt opnieuw de grenzen en herschrijft de industriestandaarden om de ervaringen na een botsing te verbeteren en zijn bereik te vergroten.


Geef een reactie