Social Media
Light
Dark

Universaali Tesla-seinäliitin – ratkaisu kaikille

Universal Tesla Wall Connector - A Solution for All

Tesla Wall Connector on päivitetty. Uusin tuote on osoitus Teslan sitoutumisesta sähköautojen (EV) innovointiin. Erikoisominaisuuden ansiosta, joka erottaa sen kaikista muista tällä hetkellä markkinoilla olevista latureista, tämä poikkeuksellinen tason 2 kotilaturi on valmis muuttamaan täysin sen, miten EV-omistajat lataavat autonsa. Universal Tesla Wall Connector on ensimmäinen laturi, jolla voi ladata nopeasti minkä tahansa sähköauton Pohjois-Amerikassa ilman tilaa vieviä adaptereita.

AC Supercharger Magic Dock -integraatio

Teslan AC Supercharger Magic Dock on tämän uraauurtavan keksinnön keskeinen osa. Tämän tekniikan avulla Universal Wall Connector voi mukautua erilaisiin sähköautoihin vapauttamalla tarvittaessa saumattomasti sisäänrakennetun J1772-muuntimen. Sovitin toimii ajoneuvojen kanssa, joissa on J1772-sisääntuloliitäntä, joka on ollut alueellinen standardi vuodesta 2011 lähtien, ja ajoneuvojen kanssa, jotka käyttävät Pohjois-Amerikan latausstandardia (NACS).

Teslan seinäliitännän tekniset tiedot julki

Siinä on monia hämmästyttäviä ominaisuuksia ja spesifikaatioita, jotka täyttävät nykyaikaisten EV-käyttäjien vaatimukset, mukaan lukien:

Integroitu J1772-sovitin: Tämän innovaation kohokohta on sen integroitu J1772 magic dock -adapteri, jonka avulla sillä voi ladata mitä tahansa sähköajoneuvoa helposti, jolloin ei tarvita hankalia sovittimia.

Latausnopeus: Universal Wall Connector voi tuottaa jopa 44 mailin kantaman tunnissa 11,5 kW / 48 ampeerin teholla, mikä takaa tehokkaan latauksen eri ajoneuvoille.

Automaattisesti tunnistava kahva: Tesla-omistajille suunniteltu automaattisen tunnistuskahvan ominaisuus helpottaa saumatonta latausta avaamalla Teslan latausportin automaattisesti kytkennän yhteydessä.

Älykäs hallinta: Käyttäjät voivat vaivattomasti seurata ja hallita latausaikatauluaan ja -käyttöään Tesla-sovelluksen kautta, mikä tarjoaa kätevän ja mukautettavan kokemuksen.

Wi-Fi-yhteys: Universal Wall Connector tarjoaa Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla voidaan tehdä päivityksiä, etädiagnostiikkaa ja käyttöoikeuksia, mikä varmistaa, että laite pysyy ajan tasalla ja optimoitu.

Sisä- ja ulkosuunnittelu: Sen monipuolinen muotoilu mahdollistaa sisä- ja ulkoasennuksen, joka mukautuu käyttäjän mieltymyksiin ja latauspaikkaan.

Vaihtuvat ampeerimäärät: Asennuspaikasta riippuen käyttäjät voivat säätää ampeerikokoonpanoja tarpeidensa mukaan.

Virranjakokyky: Jopa kuusi seinäliitäntää voi jakaa virtaa, mikä lisää latausinfrastruktuurin joustavuutta useiden EV-talouksien osalta.

Kaapelin pituus: 24-jalkainen kaapeli tarjoaa kätevän ulottuvuuden erilaisiin pysäköintijärjestelyihin.

Takuu: Universal Wall Connectorilla on neljän vuoden takuu kotikäyttöön, mikä takaa asiakkaiden mielenrauhan.

Siirtyminen J1772:sta NACS:ään

Mahdollisten EV-asiakkaiden on päätettävä, onko J1772-liitin Pohjois-Amerikan EV-markkinoilla korvautumassa NACS-liittimellä. Tämä valinta on helpompi tehdä, kun Teslan yleismaailmallinen seinäliitin on saapunut markkinoille. Ostajien ei enää tarvitse arvailla, toimiiko heidän EV:nsä latausinfrastruktuurin kanssa. Universal Wall Connectorin ansiosta heidän investointinsa on jatkossakin toteutettavissa ja joustava markkinoiden muuttuessa.

Teslan seinäliitäntäteknologia käden ulottuvilla

Tesla on hinnoitellut Universal Wall Connectorin kilpailukykyisesti 595,00 dollariin, mikä pitää sen samalla tasolla kuin nykyiset kotilatausvaihtoehdot. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Tesla Wall Connector maksaa 475,00 dollaria ja Tesla J1772 Wall Connector 550,00 dollaria. Tänään asiakkaat voivat ostaa Universal Wall Connectorin Best Buyista ja Tesla Shopista. Uusi lisäys EV-latausratkaisuihin tulee kuitenkin saataville lokakuussa, joten asiakkaat voivat odottaa sen saapumista innolla.

Teslan Universal Wall Connector ratkaisee merkittävän ongelman pohjoisamerikkalaisille EV-omistajille rohkealla askeleella, joka osoittaa yhtiön omistautumista EV-ympäristön parantamiseen. Tämä edistyksellinen latausratkaisu ratkaisee yhteensopivuusongelmat ja varmistaa latauskokemuksen tulevaisuutta varten sisäänrakennetun J1772-taika-telakkasovittimen ja vertaansa vailla olevan mukautuvuuden ansiosta. Universal Wall Connector korostaa yrityksen sitoutumista saavutettavuuteen ja yksinkertaisuuteen.

Vastaa