Social Media
Light
Dark

Universele Tesla Muurconnector – Een oplossing voor iedereen

Universal Tesla Wall Connector - A Solution for All

Tesla Wall Connector heeft een upgrade gekregen. Het nieuwste product toont Tesla’s toewijding aan innovatie op het gebied van elektrische voertuigen (EV). Dankzij een speciale functie die het onderscheidt van alle andere laders die momenteel op de markt zijn, is deze buitengewone niveau 2 thuislader klaar om de manier waarop EV-eigenaars hun auto’s opladen volledig te veranderen. De Universele Tesla Muurconnector is de eerste lader die snel elk elektrisch voertuig in Noord-Amerika kan opladen zonder dat er omvangrijke adapters nodig zijn.

AC Supercharger Magic Dock Integratie

De Tesla AC Supercharger Magic Dock is het belangrijkste onderdeel van deze baanbrekende uitvinding. Met behulp van deze technologie kan de Universal Wall Connector geschikt worden gemaakt voor verschillende EV’s door naadloos een ingebouwde J1772-converter vrij te geven als dat nodig is. De adapter werkt met voertuigen met een J1772-ingang, de regionale standaard sinds 2011, en voertuigen die de North American Charging Standard (NACS) gebruiken.

Onthulling van de specificaties van de Tesla Wall Connector

Het apparaat heeft veel geweldige functies en specificaties die voldoen aan de eisen van hedendaagse EV-gebruikers, waaronder

Geïntegreerde J1772-adapter: Het hoogtepunt van deze innovatie is de geïntegreerde J1772 magische dockadapter, waarmee elk elektrisch voertuig gemakkelijk kan worden opgeladen en er geen omslachtige adapters nodig zijn.

Oplaadsnelheid: De universele wandcontactdoos kan tot 44 mijl bereik per uur leveren met een vermogen van 11,5 kW / 48 ampère, waardoor verschillende voertuigen efficiënt kunnen worden opgeladen.

Automatisch detecterende handgreep: Ontworpen voor Tesla-eigenaars, de auto-sensing handgreep functie vergemakkelijkt naadloos opladen door het automatisch openen van de Tesla laadpoort bij aansluiting.

Slim beheer: Gebruikers kunnen hun oplaadschema en -gebruik moeiteloos controleren en beheren via de Tesla-app, voor een handige en aanpasbare ervaring.

Wi-Fi-connectiviteit: De universele wandcontactdoos biedt Wi-Fi-connectiviteit voor updates in de lucht, diagnose op afstand en toegangscontrole, zodat hij up-to-date en geoptimaliseerd blijft.

Ontwerp voor binnen en buiten: Het veelzijdige ontwerp maakt installatie binnen en buiten mogelijk en past zich aan de voorkeuren van de gebruiker en de oplaadlocatie aan.

Variabele stroomconfiguraties: Afhankelijk van de installatielocatie kunnen gebruikers de stroomsterkteconfiguraties aanpassen aan hun behoeften.

Vermogen delen: Tot zes Wall Connectors kunnen worden gedeeld, waardoor de laadinfrastructuur flexibeler wordt voor meerdere EV-huishoudens.

Kabellengte: De kabel van 24 voet biedt een handig bereik voor verschillende parkeergelegenheden.

Garantie: De universele muurconnector wordt geleverd met vier jaar garantie op residentieel gebruik, zodat klanten gerust kunnen zijn.

Hoe maak je de overstap van J1772 naar NACS?

Potentiële EV-klanten moeten beslissen of de J1772 connector in de Noord-Amerikaanse EV-markt vervangen wordt door de NACS. Deze keuze wordt toegankelijker met de komst van de Tesla Universal Wall Connector. Kopers hoeven niet langer te gissen of hun EV zal werken met de infrastructuur voor opladen. Dankzij de Universal Wall Connector blijft hun investering haalbaar en flexibel als de markt verandert.

Tesla Wall Connector-technologie binnen handbereik

Tesla heeft de Universal Wall Connector scherp geprijsd op $595,00, waardoor het in lijn ligt met hun huidige thuislaadopties. Ter vergelijking: de Tesla Wall Connector kost $475,00 en de Tesla J1772 Wall Connector kost $550,00. Vandaag de dag kunnen klanten de Universal Wall Connector kopen bij Best Buy en de Tesla Shop. De nieuwe toevoeging aan de EV-oplaadoplossingen zal echter in oktober beschikbaar zijn, dus klanten kunnen met spanning uitkijken naar de komst ervan.

Tesla’s Universal Wall Connector lost een belangrijk probleem op voor Noord-Amerikaanse EV-eigenaars in een gedurfde stap die de toewijding van het bedrijf toont om de EV-omgeving te verbeteren. Deze geavanceerde oplaadoplossing overwint compatibiliteitsproblemen en maakt het opladen klaar voor de toekomst dankzij de ingebouwde J1772 magische dockadapter en het ongeëvenaarde aanpassingsvermogen. De Universal Wall Connector benadrukt de toewijding van het bedrijf aan toegankelijkheid en eenvoud.

Geef een reactie