Social Media
Light
Dark

Universal Tesla väggkontakt – en lösning för alla

Universal Tesla Wall Connector - A Solution for All

Tesla Wall Connector har uppgraderats. Den senaste produkten visar Teslas engagemang för innovation inom elfordon (EV). Tack vare en speciell funktion som skiljer den från alla andra laddare på marknaden, är denna extraordinära nivå 2 hemmaladdare redo att helt förändra hur elbilsägare laddar sina bilar. Universal Tesla Wall Connector är den första laddaren som snabbt kan ladda alla elfordon i Nordamerika utan behov av skrymmande adaptrar.

Integration av AC Supercharger Magic Dock

Tesla AC Supercharger Magic Dock är nyckelkomponenten i denna banbrytande uppfinning. Med hjälp av denna teknik kan den universella väggkontakten anpassas till en mängd olika elfordon genom att sömlöst frigöra en inbyggd J1772-omvandlare vid behov. Adaptern fungerar med fordon som har ett J1772-inlopp, den regionala standarden sedan 2011, och de som använder den nordamerikanska laddningsstandarden (NACS).

Avslöja specifikationerna för Tesla Wall Connector

Den har många fantastiska funktioner och specifikationer som uppfyller kraven från moderna EV-användare, inklusive:

Integrerad J1772-adapter: Höjdpunkten i denna innovation är dess integrerade J1772 magiska dockadapter, som gör att den enkelt kan ladda alla elfordon, vilket eliminerar behovet av besvärliga adaptrar.

Laddningshastighet: Universal Wall Connector kan leverera upp till 44 miles räckvidd per timme med en 11,5 kW / 48 ampere utgång, vilket säkerställer effektiv laddning för olika fordon.

Handtag med automatisk avkänning: Det automatiskt avkännande handtaget är utformat för Tesla-ägare och underlättar sömlös laddning genom att automatiskt öppna Tesla-laddningsporten vid anslutning.

Smart hantering: Användare kan enkelt övervaka och hantera sitt laddningsschema och sin användning via Tesla-appen, vilket ger en bekväm och anpassningsbar upplevelse.

Wi-Fi-anslutning: Universal Wall Connector erbjuder Wi-Fi-anslutning för uppdateringar över luften, fjärrdiagnostik och åtkomstkontroller, vilket säkerställer att den förblir uppdaterad och optimerad.

Design för inomhus-/utomhusbruk: Den mångsidiga designen möjliggör installation både inomhus och utomhus, och anpassar sig till användarens preferenser och laddningsplats.

Konfigurationer med variabel strömstyrka: Beroende på installationsplatsen kan användarna justera strömstyrkan så att den passar deras behov.

Möjlighet till kraftdelning: Upp till sex väggkontakter kan strömdelas, vilket ökar laddinfrastrukturens flexibilitet för flera elbilshushåll.

Kabellängd: Den 24 fot långa kabeln ger bekväm räckvidd för olika parkeringsarrangemang.

Garanti: Universal Wall Connector levereras med en fyraårig garanti för användning i bostäder, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga.

Hur man gör övergången från J1772 till NACS

Blivande elbilskunder måste bestämma sig för om J1772-kontakten på den nordamerikanska elbilsmarknaden ska ersättas av NACS. Detta val görs mer tillgängligt i och med lanseringen av Teslas universella väggkontakt. Köparna behöver inte längre gissa om deras elbil kommer att fungera med infrastrukturen för laddning. Tack vare Universal Wall Connector kommer deras investering att fortsätta vara genomförbar och flexibel när marknaden förändras.

Tesla Wall Connector-teknik inom räckhåll

Tesla har satt ett konkurrenskraftigt pris på Universal Wall Connector på 595,00 USD, vilket gör att den ligger i linje med deras nuvarande alternativ för hemmaladdning. Som jämförelse är kostnaden för Tesla Wall Connector $475.00, och Tesla J1772 Wall Connector är $550.00. Idag kan kunderna köpa Universal Wall Connector från Best Buy och Tesla Shop. Det nya tillskottet till EV-laddningslösningar kommer dock att finnas tillgängligt i oktober, så kunderna kan ivrigt invänta dess ankomst.

Teslas Universal Wall Connector löser ett betydande problem för nordamerikanska elbilsägare i ett vågat steg som visar företagets engagemang för att förbättra elbilsmiljön. Denna avancerade laddningslösning löser kompatibilitetsproblem och framtidssäkrar laddningsupplevelsen med sin inbyggda J1772 magiska dockningsadapter och oöverträffade anpassningsförmåga. Den universella väggkontakten understryker företagets engagemang för tillgänglighet och enkelhet.

Lämna ett svar