Social Media
Light
Dark

Tesla’s Diner en Drive-In Movie Supercharger Station

Tesla's Diner and Drive-In Movie Supercharger Station

Tesla is klaar om een opmerkelijke combinatie van opladen, entertainment en dineren te creëren met zijn aankomende Diner and Drive-In Movie Supercharger station. Dit innovatieve project kan de manier waarop eigenaren van elektrische voertuigen tegen Supercharger-stations aankijken volledig veranderen.

Tesla heeft zijn publiek jarenlang verleid met geruchten over een drive-in bioscoop en diner Supercharger locatie. Musk liet een paar jaar geleden al doorschemeren dat hij werkte aan een groot voorstel voor een Supercharger-faciliteit in Santa Monica.

De droom wordt werkelijkheid dankzij Tesla, dat van de stad Los Angeles de vereiste vergunningen heeft gekregen om dit baanbrekende idee te realiseren. Het project, dat gepland staat voor Hollywood, zal bestaan uit een Supercharger-station met 32 plaatsen en twee bioscoopschermen waarop populaire films worden vertoond. Maar dat is nog niet alles; een nabijgelegen restaurant met zitplaatsen op het dak zal de honger van toeristen stillen terwijl ze van de show genieten en hun elektrische auto’s opladen.

Navigeren door de regelgeving voor het Supercharger Station

Er moet worden onderhandeld over een complex web van goedkeuringen en vergunningen om dit grote project te voltooien. In november 2022 diende Tesla zijn aanvragen in voor de Diner en Drive-In Movie Supercharger. Na maanden van moeizaam werk keurde Los Angeles het project goed. Op 9 augustus werd een cruciale mijlpaal bereikt en kreeg Tesla toestemming om door te gaan met de bouw dankzij de goedkeuring van de site grading inspection permit.

De architecten en aannemers

Stantec Architecture, een architectenbureau met het hoofdkantoor in Chandler, Arizona, ontwikkelde de briljante Diner en Drive-In Movie Supercharger. De aannemer van het project is PCL Construction Services Inc., een bedrijf uit Glendale, Californië dat met hen samenwerkt. Samen brengen ze Tesla’s droom tot bloei.

De Supercharger-ervaring verbeteren

Zelfs J.D. Power heeft Tesla’s Supercharger Network erkend als de grootste wereldwijde oplaadinfrastructuur. Tesla is echter niet tevreden met gewoon opladen. Met diensten met toegevoegde waarde hoopt het bedrijf de Supercharger-ervaring te verbeteren en de aantrekkingskracht op eigenaars van elektrische auto’s te vergroten. Deze Diner and Drive-In Movie Supercharger biedt een oplaadmogelijkheid en een plek voor entertainment, ontspanning en heerlijk eten.

Tesla bepaalt de toekomst van oplaadstations door licenties te verkrijgen, juridische obstakels te overwinnen en samen te werken met toparchitecten en -bouwers. De Diner and Drive-In Movie Supercharger toont Tesla’s toewijding om de elektrische auto-ervaring opnieuw uit te vinden en ons dichter bij een duurzame en geëlektrificeerde toekomst te brengen.


Geef een reactie