Social Media
Light
Dark

Tesla opdaterer den intelligente automatiske vinduesvisker og den intelligente alarm.

Tesla har længe været på forkant med bilteknologien og skubber konstant til grænserne og introducerer banebrydende funktioner gennem softwareopdateringer. Selvom Teslas software er bredt anerkendt som noget af det bedste i branchen, er der altid plads til forbedringer. Automatiske vinduesviskere og Smart Summon er to funktioner, der er blevet kritiseret for at fungere inkonsekvent. Teslas CEO Elon Musk udgav for nylig en opdatering til disse funktioner og lovede forbedringer, der vil forbedre Tesla-ejernes oplevelse.

Inkonsekvente vinduesviskere og behovet for forbedringer

Inkonsekvent drift af de automatiske vinduesviskere har været en kilde til ubehag for Tesla-ejere. De klagede over, at vinduesviskerne gik i gang, selv når det ikke regnede, og at det ikke var muligt at afbryde dem, når Autopilot var aktiv. Elon Musk er klar over disse problemer og har sagt, at de automatiske vinduesviskere og Smart Summon skal forbedres for at give en mere pålidelig og brugervenlig oplevelse.

Elon Musk har tidligere nævnt det igangværende arbejde i Teslas Autopilot/AI-team med at udvikle funktioner som Summon og Autopark. Mens lanceringen af den sjovt forkortede funktion, “(Actually) Smart Summon”, stadig ligger i kortene, har Elon Musk forsikret Tesla-forbrugerne om, at der er forbedringer på vej. Ifølge Musk vil (Actually) Smart Auto Wiper være tilgængelig om tre uger, efterfulgt af den patenterede “(Actually) Smart Summon”-funktion om en måned eller to.

Bekræftelse fra Elon Musk

Elon Musk har bekræftet på Twitter, at de automatiske vinduesviskere Actually Smart snart vil være tilgængelige. Som svar på en brugerkommentar til FSD beta 11.4.4 sagde Elon Musk, at softwareopdateringer til de “Actually Smart” automatiske vinduesviskere ville være tilgængelige om tre uger. Han erkendte også tidligere mangler i de automatiske vinduesviskeres ydeevne. Han sagde, at Tesla var ved at opdatere neurale netværk for at forbedre genkendelsen af regn ved hjælp af surround vision, hvilket giver en mere komplet forståelse af vejrforholdene.

Den forbedrede version af Smart Summon kan omfatte Park Seek. Park Seek, tidligere kendt som Reverse Summon, gør det muligt for en Tesla at sætte sine passagerer af og parkere selv.

Tesla-entusiasten @greentheonly hævdede for nylig, at det nye viskersystem allerede er tilgængeligt under motorhjelmen i de seneste versioner af FSD, så det kan snart blive tilgængeligt for alle i en kommende beta.

Forskellen mellem Tesla summon og smart summon

Tesla tilbyder to forskellige funktioner, Smart Summon og Summon, hver med sine egne muligheder og funktioner.

Summon er en funktion, der gør det muligt for en Tesla Model 3 at bevæge sig op til 12 meter frem eller tilbage, hvilket er en praktisk parkeringshjælp. Summon gør det muligt at fjernstyre bilen ind på eller ud af en parkeringsplads, hvilket gør det nemmere at manøvrere på trange steder.

Smart Summon er til gengæld tilgængelig på visse Tesla-modeller og supplerer Summons grundlæggende bevægelsesfunktioner. Tesla-ejere kan bruge Smart Summon til at instruere deres bil i at køre længere distancer, mens den manøvrerer autonomt rundt om forhindringer. Denne funktion gør det muligt for bilen at lokalisere ejerens position eller blive dirigeret til en bestemt destination.

Elon Musks opdatering af de automatiske vinduesviskere og Smart Summon-opdateringerne viser Teslas engagement i løbende forbedringer. Disse kommende opdateringer vil løse uoverensstemmelser observeret af Tesla-ejere, forbedre køreoplevelsen og demonstrere Teslas forpligtelse til at levere brancheførende funktioner og funktioner. Tesla-ejere kan se frem til en endnu bedre køreoplevelse takket være “virkelig intelligente” automatiske vinduesviskere og forbedret Smart Summon.


Skriv et svar