Social Media
Light
Dark

Tesla päivittää älykkään automaattisen tuulilasinpyyhkimen ja älykkään hälytysjärjestelmän.

Tesla on jo pitkään ollut autoteollisuuden eturintamassa, ja se on jatkuvasti pidentänyt rajoja ja tuonut ohjelmistopäivityksillä käyttöön huippuluokan ominaisuuksia. Vaikka Teslan ohjelmisto on laajalti tunnustettu alan parhaaksi, parannettavaa on aina. Automaattiset tuulilasinpyyhkimet ja Smart Summon ovat kaksi ominaisuutta, joita on kritisoitu siitä, että ne toimivat epäjohdonmukaisesti. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk julkaisi hiljattain päivityksen näihin ominaisuuksiin ja lupasi parannuksia, jotka parantavat Teslan omistajien kokemusta.

Autojen pyyhkimet ovat epäjohdonmukaisia ja parannuksia tarvitaan

Automaattisten pyyhkimien epäjohdonmukainen toiminta on ollut Teslan omistajille epämukavuuden lähde. He valittivat, että pyyhkimet käynnistyivät, vaikka ei satanutkaan, eikä niitä voinut mitenkään peruuttaa, kun Autopilotti oli aktiivinen. Elon Musk on tietoinen näistä ongelmista, ja hän on sanonut, että automaattisia tuulilasinpyyhkimiä ja Smart Summonia on parannettava, jotta niistä tulisi luotettavampia ja käyttäjäystävällisempiä.

Elon Musk on aiemmin maininnut Teslan Autopilot/AI-tiimin jatkuvan työn Summonin ja Autoparkin kaltaisten ominaisuuksien kehittämiseksi. Vaikka huvittavasti typistetyn ominaisuuden, “(Actually) Smart Summon”, lanseeraus on vielä edessä, Elon Musk on vakuuttanut Teslan kuluttajille, että parannuksia on tulossa. Muskin mukaan (Actually) Smart Auto Wiper tulee saataville kolmen viikon kuluttua, ja sen jälkeen patentoitu “(Actually) Smart Summon” -ominaisuus tulee saataville kuukauden tai kahden kuluttua.

Elon Muskin vahvistus

Elon Musk on vahvistanut Twitterissä, että Actually Smart -automaattiset tuulilasinpyyhkimet ovat pian saatavilla. Vastatessaan käyttäjän kommenttiin FSD:n beta 11.4.4:stä Elon Musk sanoi, että ohjelmistopäivitykset “Actually Smart” -automaattisille tuulilasinpyyhkimille tulevat saataville kolmen viikon kuluessa. Hän myönsi myös aiemmat puutteet automaattisten pyyhkimien suorituskyvyssä. Hän sanoi, että Tesla päivittää neuroverkkoja parantaakseen sateen tunnistusta ympäristönäkymän avulla, mikä mahdollistaa sääolosuhteiden täydellisemmän ymmärtämisen.

Smart Summonin parannettuun versioon voisi sisältyä Park Seek. Park Seek, joka tunnettiin aiemmin nimellä Reverse Summon, antaa Teslan jättää matkustajansa ja pysäköidä itsensä.

Tesla-harrastaja @greentheonly väitti hiljattain, että uusi pyyhintäjärjestelmä on jo saatavilla konepellin alla FSD:n viimeisimmissä versioissa, joten se voisi olla pian kaikkien saatavilla tulevassa beta-versiossa.

Tesla summon ja smart summon eroavaisuus

Tesla tarjoaa kaksi erillistä ominaisuutta, Smart Summon ja Summon, joilla kummallakin on omat mahdollisuutensa ja toimintonsa.

Summon on ominaisuus, jonka avulla Tesla Model 3 voi liikkua jopa 12 metriä eteen- tai taaksepäin, mikä on kätevä pysäköintiapu. Summonin avulla ajoneuvo voidaan siirtää etänä parkkipaikalle tai pois parkkipaikalta, mikä helpottaa liikkumista ahtaissa paikoissa.

Smart Summon on puolestaan saatavilla tiettyihin Tesla-malleihin, ja se täydentää Summonin perusliikennetoimintoja. Teslan omistajat voivat Smart Summonin avulla ohjata ajoneuvoaan kulkemaan pidempiä matkoja ja liikkumaan itsenäisesti esteiden ohi. Tämän ominaisuuden avulla ajoneuvo voi paikantaa omistajan sijainnin tai ohjautua tiettyyn määränpäähän.

Elon Muskin päivitys automaattisista tuulilasinpyyhkimistä ja Smart Summon -päivityksistä osoittaa Teslan sitoutumista jatkuvaan parantamiseen. Nämä tulevat päivitykset korjaavat Teslan omistajien havaitsemia epäjohdonmukaisuuksia, parantavat ajokokemusta ja osoittavat Teslan sitoutumisen alan johtavien ominaisuuksien ja toimintojen tarjoamiseen. Teslan omistajat voivat odottaa entistä parempaa ajokokemusta “todella älykkäiden” automaattisten tuulilasinpyyhkimien ja parannetun Smart Summonin ansiosta.


Vastaa