Social Media
Light
Dark

Vigtigt tilbehør til din Tesla Model Y

Tesla Model Y er en førsteklasses elbil med et stilfuldt design og en enestående ydeevne. Men for at få mest muligt ud af din bil og tilpasse den efter dine ønsker er det vigtigt at udstyre dig selv med det bedste tilbehør. I denne artikel præsenterer vi dig for det uundværlige tilbehør til din Tesla Model Y, som er tilgængeligt hos GreenDrive, din onlinebutik, der har specialiseret sig i Tesla-tilbehør siden 2019.

Karrosseribeskyttelse og tonede ruder

Det er vigtigt at beskytte din Tesla Model Y’s karrosseri for at holde den i nyt udseende og forhindre ridser og stød. Hos GreenDrive tilbyder vi PPF-beskyttelsesfilm (Paint Protection Film) , der holder din bil i nyt udseende. Vores film er skåret til i størrelse, så de passer perfekt til din Model Y.

PPF-frontpanel til Tesla Model Y

Ud over at beskytte karrosseriet er det vigtigt at tænke på vinduerne på din Tesla. Tonede vinduer giver ikke kun UV-beskyttelse, men også bedre varmeisolering og privatlivets fred. Se vores udvalg af solfilm til Tesla Model Y hos GreenDrive.

Organizers og opbevaring

Organiser til midterkonsollen

GreenDrive-organisatoren til midterkonsollen er et praktisk og funktionelt tilbehør til opbevaring af dine personlige ting og til at holde dit køreområde ryddeligt. Den er designet specielt til din Tesla Model Y og passer pænt ind i midterkonsollen og har separate rum til solbriller, telefon, nøgler, småpenge og andre småting.

Organizer til midterkonsol til Tesla Model Y

Organizer til armlænet

Vores armlænsorganisator giver dig mulighed for effektivt at opbevare genstande, opladerkabler, kuglepenne og andre vigtige ting. Den passer perfekt ind i opbevaringspladsen under midterarmlænet på din Tesla Model Y og hjælper dig med at holde interiøret rent og ryddeligt.

Gulvmåtter og bagagerum

Gulvmåtter er et vigtigt tilbehør til at holde interiøret i din Tesla Model Y rent og ryddeligt. Hos GreenDrive tilbyder vi et udvalg af gulvmåtter i gummi, tæppe og velour, der er designet specielt til Model Y. De beskytter interiøret mod snavs, spild og slid, samtidig med at de tilføjer et strejf af elegance.

Ligeledes beskytter en bagagerumsmåtte din Model Y’s bagagerum mod snavs, ridser og skader forårsaget af transporterede genstande. Vælg mellem vores bagagerumsmåtter i gummi eller med tæppe, som er skræddersyet til formen på din Tesla’s bagagerum.

Find alle vores Tesla Model Y-måtter her.

Bagagerumsmåtter til Tesla Model Y fremstillet i Frankrig

Smartphone- og tabletholdere

Det er vigtigt at have din smartphone eller tablet sikkert inden for rækkevidde, når du kører din Tesla Model Y. GreenDrive tilbyder en række kvalitets smartphone- og tabletholdere, der er nemme at installere og kompatible med enheder i forskellige størrelser. De giver dig mulighed for at drage fuld fordel af din Teslas funktioner, mens du holder øjnene på vejen.

Trådløs oplader og opladningstilbehør

Opladning er et afgørende aspekt ved elbiler, og Tesla Model Y er ingen undtagelse. GreenDrive tilbyder opladningsløsninger for at optimere din køreoplevelse. Se vores trådløse opladere til Tesla Model Y, som giver dig mulighed for at oplade din smartphone ved blot at placere den på opladningsstativet.

Tilbehør til organisering af bagagerummet

Organisering af bagagerummet i din Tesla Model Y er afgørende for at maksimere opbevaringspladsen og sikre sikker og praktisk transport af dine personlige genstande. Hos GreenDrive tilbyder vi et udvalg af tilbehør til bagagerumsorganisation, der er specielt designet til din Model Y.

Modulær bagagerumsorganisator

Vores modulære bagagerumsorganisator er et praktisk og alsidigt tilbehør, der giver dig mulighed for at oprette tilpassede rum til at opbevare dine ejendele på en ordentlig og sikker måde. Den er nem at installere og tilpasse til dine behov, og den kan hurtigt foldes sammen til kompakt opbevaring, når den ikke er i brug.

Beskyttende bagagerumsdæksel

GreenDrive bagagerumsbeskytter er et vigtigt tilbehør til at beskytte bagagerumsbeklædningen mod snavs, ridser og skader fra transporterede genstande. Det er skræddersyet til din Tesla Model Y og er let at montere med sine justerbare fastgørelsesanordninger.

Tilbehør til Tesla Model Y hjul og fælge

Vinterfælge og -hjul

GreenDrive tilbyder et udvalg af fælge, hjul, kæder og TPMS, der er specielt designet til din Tesla Model Y. Vores hjulsæt kan monteres med dæk af høj kvalitet for at sikre optimalt vejgreb på snedækkede eller isglatte veje. Derudover kombinerer vores hjul æstetik og ydeevne for at give din Model Y et unikt og stilfuldt udseende.

Dæktrykssensorer (TPMS)

Dæktrykssensorer (TPMS) er vigtige for at overvåge dit dæktryk og sikre sikker og økonomisk kørsel. GreenDrive tilbyder TPMS-sensorer, der er kompatible med din Tesla Model Y, så du kan holde øje med dit dæktryk i realtid og undgå problemer med forkert dæktryk.

TPMS-dæktryksensorer til Tesla Model Y

Fælgbeskyttere

Beskyt dine fælge mod ridser og stød med vores fælgbeskyttere, der er designet til at passe perfekt til din Tesla Model Y. Disse beskyttere er nemme at installere og udgør en effektiv barriere mod stød, når du parkerer eller kører på fortovet.

Snekæder

Snekæder er et must-have tilbehør til de mest ekstreme vinterforhold. Hos GreenDrive tilbyder vi snekæder til din Tesla Model Y for at sikre maksimalt greb og sikkerhed på snedækkede eller isglatte veje.

Snekæder til Tesla Model Y

Skriv et svar