Social Media
Light
Dark

Tesla Model Y:n olennaiset lisävarusteet

Tesla Model Y on ensiluokkainen sähköauto, jossa on tyylikäs muotoilu ja poikkeuksellinen suorituskyky. Mutta jotta saat autostasi kaiken irti ja voit muokata sen mieleiseksesi, on tärkeää varustautua parhailla lisävarusteilla. Tässä artikkelissa esittelemme Tesla Model Y -autosi pakolliset lisävarusteet, jotka ovat saatavilla GreenDrivesta, Tesla-lisävarusteisiin erikoistuneesta verkkokaupastasi vuodesta 2019 lähtien.

Korin suojaus ja sävytetyt ikkunat

Tesla Model Y:n korin suojaaminen on tärkeää, jotta se pysyy uuden näköisenä ja jotta naarmuja ja iskuja ei pääse syntymään. GreenDrivessa tarjoamme PPF-suojakalvoja (Paint Protection Film ), jotka pitävät ajoneuvosi uuden näköisenä. Kalvomme leikataan mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti Model Y:hesi.

PPF-etupaneeli Tesla Model Y:hen

Korin suojaamisen lisäksi on tärkeää ajatella myös Teslan ikkunoita. Sävytetyt ikkunat tarjoavat UV-suojan lisäksi myös paremman lämmöneristyksen ja yksityisyyden suojan. Tutustu GreenDriven valikoimaan aurinkokalvoja Tesla Model Y:hen.

Järjestelyt ja säilytys

Keskikonsolin järjestäjä

GreenDriven keskikonsolin järjestelijä on käytännöllinen ja toimiva lisävaruste, jolla voit säilyttää henkilökohtaisia tavaroitasi ja pitää ajotilasi siistinä. Se on suunniteltu erityisesti Tesla Model Y -malliisi, sopii siististi keskikonsoliin ja tarjoaa erilliset lokerot aurinkolaseille, puhelimelle, avaimille, vaihtorahoille ja muille pienille tavaroille.

Keskikonsolin järjestelijä Tesla Model Y:lle

Käsinojan järjestäjä

Käsinojan järjestelijämme avulla voit säilyttää tehokkaasti esineitä, latauskaapeleita, kyniä ja muita välttämättömiä tavaroita. Se sopii täydellisesti Tesla Model Y -mallisi keskikannattimen alla olevaan säilytystilaan ja auttaa sinua pitämään sisätilat puhtaina ja siisteinä.

Lattiamatot ja tavaratila

Lattiamatot ovat olennainen lisävaruste Tesla Model Y:n sisätilojen pitämiseksi puhtaana ja siistinä. GreenDrive tarjoaa valikoiman kumi-, matto- ja veluurilattiamattoja, jotka on suunniteltu erityisesti Model Y:tä varten. Ne suojaavat sisätiloja lialta, roiskeilta ja kulumiselta ja tuovat samalla ripauksen tyylikkyyttä.

Samoin tavaratilan matto suojaa Model Y:n tavaratilaa lialta, naarmuilta ja esineiden kuljettamisen aiheuttamilta vaurioilta. Valitse kumiset tai matolla päällystetyt tavaratilan matot, jotka räätälöidään Teslasi tavaratilan muotoon.

Löydät kaikki Tesla Model Y -matot täältä.

Ranskassa valmistetut tavaratilan matot Tesla Model Y:lle

Älypuhelimen ja tabletin pidikkeet

Älypuhelimen tai tabletin pitäminen turvallisesti käden ulottuvilla on tärkeää Tesla Model Y:tä ajaessasi. GreenDrive tarjoaa erilaisia laadukkaita älypuhelin- ja tablettitelineitä, jotka on helppo asentaa ja jotka ovat yhteensopivia erikokoisten laitteiden kanssa. Niiden avulla voit hyödyntää Teslan ominaisuuksia täysimääräisesti ja pitää samalla katseesi tiessä.

Langaton laturi ja lataustarvikkeet

Lataus on sähköajoneuvojen olennainen osa, eikä Tesla Model Y ole poikkeus. GreenDrive tarjoaa latausratkaisuja, jotka optimoivat ajokokemuksesi. Tutustu Tesla Model Y:lle tarkoitettuihin langattomiin latureihimme, joiden avulla voit ladata älypuhelimesi yksinkertaisesti asettamalla sen lataustelineeseen.

Tavaratilan organisointitarvikkeet

Tesla Model Y:n tavaratilan järjestäminen on tärkeää säilytystilan maksimoimiseksi ja henkilökohtaisten tavaroiden turvallisen ja kätevän kuljettamisen varmistamiseksi. Me GreenDrivella tarjoamme valikoiman tavaratilan järjestelytarvikkeita, jotka on suunniteltu erityisesti Model Y:täsi varten.

Modulaarinen tavaratilan järjestelijä

Modulaarinen tavaratilan järjestelijämme on käytännöllinen ja monipuolinen lisävaruste, jonka avulla voit luoda mukautettuja lokeroita, joissa voit säilyttää tavaroitasi järjestyksessä ja turvallisesti. Se on helppo asentaa ja säätää tarpeidesi mukaan, ja se taittuu nopeasti kokoon pieneen tilaan, kun sitä ei käytetä.

Suojaava tavaratilan suojus

GreenDrive tavaratilan suojus on välttämätön lisävaruste, joka suojaa tavaratilan vuorausta lialta, naarmuilta ja kuljetettavien esineiden aiheuttamilta vaurioilta. Se on räätälöity Tesla Model Y -malliisi ja se on helppo asentaa säädettävien kiinnikkeiden avulla.

Tesla Model Y:n pyörien ja vanteiden lisävarusteet

Talvivanteet ja -vanteet

GreenDrive tarjoaa valikoiman vanteita, pyöriä, ketjuja ja TPMS-järjestelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti Tesla Model Y:täsi varten. Vanteemme voidaan varustaa korkealaatuisilla renkailla optimaalisen pidon varmistamiseksi lumisilla tai jäisillä teillä. Lisäksi vanteissamme yhdistyvät esteettisyys ja suorituskyky, mikä antaa Model Y:lle ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen.

Rengaspaineanturit (TPMS)

Rengaspaineanturit (TPMS) ovat välttämättömiä rengaspaineiden seurannassa ja turvallisen ja taloudellisen ajamisen varmistamisessa. GreenDrive tarjoaa Tesla Model Y -mallisi kanssa yhteensopivia TPMS-antureita, joten voit seurata rengaspaineitasi reaaliajassa ja välttää vääränlaisesta rengaspaineesta aiheutuvat ongelmat.

TPMS-paineanturit Tesla Model Y:hen

Pyöränsuojat

Suojaa vanteesi naarmuilta ja kolhuilta vanteidensuojilla, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti Tesla Model Y -malliisi. Nämä suojat on helppo asentaa ja ne muodostavat tehokkaan suojan iskuja vastaan pysäköitäessä tai jalkakäytävällä.

Lumiketjut

Lumiketjut ovat välttämätön lisävaruste äärimmäisiä talviolosuhteita varten. Me GreenDrivella tarjoamme lumiketjut Tesla Model Y -malliisi varmistaaksemme maksimaalisen pidon ja turvallisuuden lumisilla tai jäisillä teillä.

Lumiketjut Tesla Model Y:hen

Vastaa