Social Media
Light
Dark

CyberTruck, valmistus ja toimitukset näyttävät muotoutuvan.

Automaailma muuttuu, ja Tesla on tämän muutoksen eturintamassa. Kalifornialainen tuotemerkki, jota johtaa kuuluisa yrittäjä Elon Musk, esitteli hiljattain uusimman mallinsa, Cybertruckin, sähkökäyttöisen pick-up-kuorma-auton, jonka luvataan mullistavan markkinat. Tässä artikkelissa esittelemme tämän futuristisen ajoneuvon ja keskustelemme sen tärkeimmistä ominaisuuksista.

Cybertruck erottuu edistyneestä muotoilusta, joka on ristiriidassa perinteisten pick-upien kanssa. Cybertruckin kori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on monikulmainen, mikä antaa sille ainutlaatuisen ulkonäön. Sen yksirunkoinen rakenne, jossa ei ole alustaa, tarjoaa poikkeuksellisen hyvän törmäysturvallisuuden ja varmistaa samalla optimaalisen suorituskyvyn.

Tesla ei säästele suorituskyvyssä Cybertruckissa. Se on varustettu huipputeknisellä sähkömoottorilla, joka pystyy Tri-Motor-versiossa nopeuteen 0-100 km/h alle 3 sekunnissa. Cybertruck on saatavana kolmena versiona: yksi-, kaksi- ja kolmimoottorisena, ja tehokkaimman version toimintasäde on jopa 800 kilometriä. Lisäksi sen arvioitu vetokyky on yli 6 tonnia, mikä ylittää useimmat polttomoottorikilpailijansa.

Cybertruckissa on useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Autopilot, tason 2 autonominen ajo ja mukautuva jousitusjärjestelmä, joka säätää ajoneuvon korkeutta kuorman ja maaston mukaan. Tilavassa ja minimalistisessa sisätilassa on 17-tuumainen kosketusnäyttö, jolla ohjataan kaikkia ajoneuvon toimintoja. Takana pickupin sängyssä on turvallinen, moottoroitu kansi ja pistorasia erilaisten laitteiden virran saamiseksi.

Tesla kertoo CyberTruckista sijoittajatapaamisessa

Tesla piti eilen illalla vuoden 2023 ensimmäistä vuosineljännestä koskevan neljännesvuosittaisen sijoittajakokouksensa suorana lähetyksenä Twitterissä. Kokouksen aikana julkaistiin paljon tietoa eri tuotantokapasiteeteista, toimituksista ja loppuvuodesta 2023.

Elon Musk näyttää viittaavan siihen, että CyberTruck on aikataulussa valmistua vuonna 2023. Teksasin tehtaan tuotantolinja etenee kovaa vauhtia ja he ovat nyt Alfa-tuotannossa.

Kaikki tämä näyttää viittaavan siihen, että Tesla etenee CyberTruckin suhteen suunnitellusti, Giga-puristimet ovat alkaneet toimia ja ensimmäiset kadulla nähdyt prototyypit ovat Alfa-versioita.

Tesla kertoo myös tehneensä CyberTruckille talvitestejä ja tässä Teslan eilen illalla julkaisema kuva siitä:

Ajoituksen osalta näyttää siltä, että Q3 on valittu päivämäärä esittelytilaisuudelle ja ensimmäisille toimituksille. Mitä tulee Tesla Model Y:hen, jossa on 4680 akut, on mahdollista, että Tesla varaa ensimmäiset yksilöt työntekijöille.


Löydät kaikki Tesla-tarvikkeet osoitteesta :

https://www.greendrive-accessories.com/

Vastaa