Social Media
Light
Dark

Ensimmäinen kuva Tesla Model 3 “Highland”-projektista

Meillä on ilo tuoda teille tänään yksinoikeudella artikkeli. Tesla Model 3:n kauan odotettu facelift näyttää paljastuvan Project Highlandiksi. Kuukausia kestäneiden spekulaatioiden ja huhujen jälkeen meillä on vihdoin yksityiskohtia ja epävirallinen kuva parannuksista ja uusista ominaisuuksista tässä päivitetyssä versiossa yhdestä maailman suosituimmista sähköautoista.

Ulkonäkö

Project Highland näyttää säilyttävän alkuperäisen Model 3:n tyylikkään ja minimalistisen estetiikan, mutta samalla siinä on tehty joitakin merkittäviä parannuksia. Etuajovalot on muotoiltu uudelleen, jotta ne näyttäisivät nykyaikaisemmilta ja parantaisivat näkyvyyttä. Myös etupuskuri on suunniteltu uudelleen, mikä antaa ajoneuvolle aggressiivisemman ja dynaamisemman ilmeen, joka muistuttaa Roadster 2:n ajovaloja.

Muiden huhujen mukaan CyberTruckin tapaan auton peilit ovat irrotettavissa, jotta ajaminen olisi mahdollista vain ajoneuvon kameroiden avulla.

Etusumuvalot näyttäisivät olevan poistettu etupuskurista. Erittäin outo valinta, kun otetaan huomioon määräykset ja velvoitteet.

Myös vanteet näyttävät muuttuneen, tarjolla on kaksi uutta vannetta, jotka korvaavat 18-tuumaiset Aero-vanteet ja 19-tuumaiset Sport-vanteet. Uudet 18-tuumaiset pyörät näyttävät urheilullisemmilta ja hyvältä. Näyttää siltä, että pyörän keskelle on keskitetty paikka, joka piilottaa mutterit kuten UberTurbine-vanteissa.

Päivitetyissä Sport-vanteissa näyttää olevan otettu mallia Tesla Model X:n vanteista, joissa on CyberStream-tyyppiset tikut ja musta maali kunkin tikun välissä.


Löydät kaikki Tesla-tarvikkeet osoitteesta :

https://www.greendrive-accessories.com/


Vastaa