Social Media
Light
Dark

Eerste foto van het Tesla Model 3 “Highland” project

We brengen u vandaag een exclusief artikel. De langverwachte facelift van de Tesla Model 3 lijkt zich te onthullen als Project Highland. Na maanden van speculatie en geruchten hebben we eindelijk details en een onofficiële foto van de verbeteringen en nieuwe functies in deze bijgewerkte versie van een van ‘s werelds populairste elektrische voertuigen.

Exterieur ontwerp

Project Highland lijkt de slanke, minimalistische esthetiek van de oorspronkelijke Model 3 te behouden, terwijl het een aantal opmerkelijke verbeteringen aanbrengt. De koplampen zijn opnieuw ontworpen voor een moderner uiterlijk en een betere zichtbaarheid. Ook de voorbumper is opnieuw ontworpen, waardoor het voertuig een agressievere en dynamischere uitstraling krijgt die doet denken aan de koplampen van de Roadster 2.

Andere geruchten suggereren dat, net als bij de CyberTruck, de spiegels van de auto kunnen worden verwijderd, zodat alleen met de camera’s aan boord kan worden gereden.

De mistlampen voor schijnen uit de voorbumper te zijn verwijderd. Een zeer vreemde keuze gezien de voorschriften en verplichtingen.

Ook de wielen lijken te zijn gewijzigd, er staan twee nieuwe wielen op het menu ter vervanging van de 18 inch Aero wielen en de 19 inch Sport wielen. De nieuwe 18 inch wielen zien er sportiever uit en zien er goed uit. Er lijkt een centrale plaats te zijn om een wielkern te plaatsen die de moeren verbergt zoals op de UberTurbine velgen.

Op de vernieuwde Sport velgen lijken ze het ontwerp van de Tesla Model X velgen te nemen met CyberStream achtige stokjes en zwarte verf tussen elk stokje.


Vind al uw Tesla accessoires op :

https://www.greendrive-accessories.com/


Geef een reactie