Social Media
Light
Dark

Första bilden av Tesla Model 3 “Highland”-projektet

Vi är glada att kunna ge dig en exklusiv artikel i dag. Den efterlängtade ansiktslyftningen av Tesla Model 3 verkar avslöja sig själv som Project Highland. Efter månader av spekulationer och rykten har vi äntligen detaljer och en inofficiell bild på förbättringarna och de nya funktionerna i denna uppdaterade version av en av världens mest populära elbilar.

Utvändig design

Project Highland verkar behålla den eleganta, minimalistiska estetiken från den ursprungliga Model 3 samtidigt som den gör några anmärkningsvärda förbättringar. De främre strålkastarna har omdesignats för ett modernare utseende och bättre synlighet. Den främre stötfångaren har också omformats, vilket ger fordonet ett mer aggressivt och dynamiskt utseende som påminner om Roadster 2:s strålkastare.

Andra rykten tyder på att bilens speglar, precis som för CyberTruck, kommer att vara avtagbara för att möjliggöra körning med hjälp av enbart de inbyggda kamerorna.

De främre dimljusen verkar ha tagits bort från den främre stötfångaren. Ett mycket märkligt val med tanke på regler och skyldigheter.

Hjulen verkar också ha ändrats, det finns två nya hjul på menyn som ska ersätta de 18-tums Aerohjulen och de 19-tums Sporthjulen. De nya 18-tumsfälgarna ser sportigare ut och ser bra ut. Det verkar finnas en central plats för att sätta ett hjulcentrum som döljer muttrarna som på UberTurbine-fälgarna.

På de uppdaterade Sport-fälgarna verkar de ta efter designen på Tesla Model X-fälgarna med CyberStream-liknande pinnar och svart färg mellan varje pinne.


Hitta alla dina Tesla-tillbehör på :

https://www.greendrive-accessories.com/


Lämna ett svar