Social Media
Light
Dark

CyberTruck, tillverkning och leveranser verkar ta form.

Bilvärlden förändras, och Tesla ligger i framkant av denna förändring. Det kaliforniska märket, som leds av den berömda entreprenören Elon Musk, presenterade nyligen sin senaste modell, Cybertruck, en eldriven pickup som lovar att revolutionera marknaden. I den här artikeln kommer vi att presentera detta futuristiska fordon och diskutera dess viktigaste egenskaper.

Cybertruck utmärker sig genom sin banbrytande design som står i kontrast till traditionella pick-ups. Cybertruckens kaross i rostfritt stål av flygplanskvalitet och polygonala form ger den ett unikt utseende. Dess enkroppsstruktur, utan chassi, ger en exceptionell krocksäkerhet samtidigt som den säkerställer optimal prestanda.

Tesla snålar inte på prestanda med Cybertruck. Den är utrustad med en toppmodern elmotor som kan nå en hastighet från 0 till 100 km/h på mindre än 3 sekunder för Tri-Motor-versionen. Cybertruck finns i tre versioner: enkel-, dubbel- och tremotorig, med en räckvidd på upp till 800 kilometer för den mest kraftfulla versionen. Dessutom har den en beräknad dragkapacitet på över 6 ton, vilket överträffar de flesta av sina konkurrenter med förbränningsmotor.

Cybertruck har ett antal innovativa funktioner, t.ex. Autopilot, autonom körning på nivå 2, och ett adaptivt fjädringssystem som anpassar fordonets höjd efter last och terräng. Den rymliga och minimalistiska interiören har en 17-tums pekskärm som styr alla fordonsfunktioner. På baksidan är pickupens säng utrustad med ett säkert, motoriserat lock och ett eluttag för att driva olika utrustningar.

Tesla talar om CyberTruck under investerarmötet

I går kväll höll Tesla sitt kvartalsvisa investerarmöte för första kvartalet 2023 live på Twitter. Under mötet släpptes en hel del information om de olika produktionskapaciteterna, leveranserna och resten av 2023.

Elon Musk verkar indikera att CyberTruck är på väg att tillverkas under 2023. Produktionslinjen i fabriken i Texas går framåt i snabb takt och de är nu i Alpha-produktion.

Allt detta verkar tyda på att Tesla går framåt som planerat med CyberTruck, Giga-pressarna har börjat fungera och de första prototyperna som ses på gatan är Alpha-versioner.

Tesla säger också att man har gjort några vintertester för CyberTruck och här är en bild av den som Tesla publicerade i går kväll:

När det gäller tidsplanen ser det ut som att Q3 är det valda datumet för presentationseventet och de första leveranserna. När det gäller Tesla Model Y med 4680-batterier är det möjligt att Tesla kommer att reservera de första exemplaren för anställda.


Hitta alla dina Tesla-tillbehör på :

https://www.greendrive-accessories.com/

Lämna ett svar