Social Media
Light
Dark

CyberTruck, productie en leveringen lijken vorm te krijgen.

De autowereld verandert, en Tesla loopt voorop in deze transformatie. Het Californische merk, onder leiding van de beroemde ondernemer Elon Musk, onthulde onlangs zijn nieuwste model, de Cybertruck, een elektrische pick-up truck die een revolutie op de markt belooft. In dit artikel laten we u kennismaken met dit futuristische voertuig en bespreken we de belangrijkste kenmerken ervan.

De Cybertruck onderscheidt zich door zijn hypermodern design, dat contrasteert met de traditionele pick-ups. De carrosserie van de Cybertruck is gemaakt van roestvrij staal en heeft een veelhoekige vorm. Zijn unibodystructuur, zonder chassis, biedt een uitzonderlijke crashbestendigheid en optimale prestaties.

Tesla beknibbelt niet op de prestaties van de Cybertruck. Hij is uitgerust met een ultramoderne elektrische motor, die in staat is om in minder dan 3 seconden een snelheid van 0 tot 100 km/u te bereiken voor de versie met Tri-Motor. De Cybertruck is verkrijgbaar in drie versies: een-, twee- en driemotorig, met een bereik tot 800 kilometer voor de krachtigste versie. Bovendien heeft hij een geschat trekvermogen van meer dan 6 ton, waarmee hij de meeste van zijn concurrenten met verbrandingsmotor overtreft.

De Cybertruck beschikt over een aantal innovatieve functies, zoals Autopilot, autonoom rijden op niveau 2, en een adaptief veersysteem dat de hoogte van het voertuig aanpast aan de lading en het terrein. Het ruime en minimalistische interieur is voorzien van een 17-inch touchscreen dat alle voertuigfuncties bedient. Aan de achterkant is het bed van de pick-up voorzien van een beveiligd, gemotoriseerd deksel en een stopcontact om diverse apparatuur van stroom te voorzien.

Tesla vertelt over de CyberTruck tijdens de beleggersbijeenkomst

Gisteravond hield Tesla zijn kwartaalbijeenkomst voor investeerders over het eerste kwartaal van 2023 live via Twitter. Tijdens deze bijeenkomst werd veel informatie vrijgegeven over de verschillende productiecapaciteiten, leveringen en de rest van 2023.

Elon Musk lijkt aan te geven dat de CyberTruck op schema ligt om in 2023 geproduceerd te worden. De productielijn in de fabriek in Texas gaat in hoog tempo door en ze zijn nu in Alpha productie.

Dit alles lijkt erop te wijzen dat Tesla volgens plan vordert met de CyberTruck, de Giga-persen zijn gaan werken en de eerste prototypes die op straat te zien zijn, zijn Alfa-versies.

Tesla zegt ook dat het wat wintertests heeft gedaan voor de CyberTruck en hier is een foto ervan die Tesla gisteravond publiceerde:

Qua timing lijkt het erop dat Q3 de gekozen datum is voor het presentatie-evenement en de eerste leveringen. Wat betreft de Tesla Model Y met de 4680 batterijen is het mogelijk dat Tesla de eerste exemplaren reserveert voor werknemers.


Vind al uw Tesla accessoires op :

https://www.greendrive-accessories.com/

Geef een reactie