Social Media
Light
Dark

Essentiële accessoires voor uw Tesla Model Y

De Tesla Model Y is een eersteklas elektrische auto met een stijlvol design en uitzonderlijke prestaties. Maar om het maximale uit uw auto te halen en hem naar uw smaak aan te passen, is het essentieel om uzelf uit te rusten met de beste accessoires. In dit artikel presenteren wij u de must-have accessoires voor uw Tesla Model Y, verkrijgbaar bij GreenDrive, uw online shop gespecialiseerd in Tesla-accessoires sinds 2019.

Carrosseriebescherming en getinte ruiten

Het beschermen van de carrosserie van uw Tesla Model Y is essentieel om hem er nieuw uit te laten zien en krassen en stoten te voorkomen. Bij GreenDrive bieden we PPF (Paint Protection Film) beschermfolies die uw voertuig er als nieuw uit laten zien. Onze folies worden op maat gesneden om perfect op uw Model Y te passen.

PPF voorpaneel voor Tesla Model Y

Naast de bescherming van de carrosserie is het ook belangrijk om aan de ramen van uw Tesla te denken. Getinte ruiten bieden niet alleen UV-bescherming, maar ook een betere warmte-isolatie en privacy. Bekijk ons assortiment zonnefolies voor Tesla Model Y bij GreenDrive.

Organisers en opslag

Middenconsole Organiser

De GreenDrive middenconsole organizer is een praktisch en functioneel accessoire voor het opbergen van uw persoonlijke spullen en het opgeruimd houden van uw rijruimte. Hij is speciaal ontworpen voor uw Tesla Model Y, past netjes in de middenconsole en biedt aparte vakken voor uw zonnebril, telefoon, sleutels, kleingeld en andere kleine voorwerpen.

Middenconsole-organiser voor Tesla Model Y

Armsteun organisator

Met onze armsteunorganiser kunt u spullen, oplaadkabels, pennen en andere benodigdheden efficiënt opbergen. Hij past perfect in de opbergruimte onder de middenarmsteun van uw Tesla Model Y en helpt u het interieur schoon en netjes te houden.

Vloermatten en kofferbak

Vloermatten zijn een essentieel accessoire om het interieur van uw Tesla Model Y schoon en netjes te houden. Bij GreenDrive bieden we een selectie van rubber, tapijt en velours vloermatten die speciaal voor de Model Y zijn ontworpen. Ze beschermen het interieur tegen vuil, morsen en slijtage, terwijl ze een vleugje elegantie toevoegen.

Op dezelfde manier beschermt een kofferbakmat de laadruimte van uw Model Y tegen vuil, krassen en schade door het dragen van voorwerpen. Kies uit onze rubber of tapijt kofferbakmatten, die aangepast zijn aan de vorm van de kofferbak van uw Tesla.

Vind al onze Tesla Model Y matten hier.

Kofferbakmatten voor Tesla Model Y gemaakt in Frankrijk

Smartphone- en tablethouders

Uw smartphone of tablet veilig binnen handbereik houden is essentieel tijdens het rijden met uw Tesla Model Y. GreenDrive biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige smartphone- en tablethouders die eenvoudig te installeren zijn en compatibel zijn met apparaten van verschillende afmetingen. Zo kunt u optimaal profiteren van de functies van uw Tesla, terwijl u uw ogen op de weg houdt.

Draadloze lader en oplaadaccessoires

Opladen is een cruciaal aspect van elektrische voertuigen, en de Tesla Model Y is daarop geen uitzondering. GreenDrive biedt laadoplossingen om uw rijervaring te optimaliseren. Bekijk onze draadloze laders voor de Tesla Model Y, waarmee u uw smartphone kunt opladen door deze simpelweg op de laadstandaard te plaatsen.

Kofferbak organisatie accessoires

Het organiseren van de kofferbak van uw Tesla Model Y is essentieel om de opslagruimte te maximaliseren en het veilige en handige vervoer van uw persoonlijke spullen te garanderen. Bij GreenDrive bieden we een reeks kofferbakaccessoires die speciaal zijn ontworpen voor uw Model Y.

Modulaire kofferbakorganizer

Onze modulaire kofferbakorganizer is een praktisch en veelzijdig accessoire waarmee u vakken op maat kunt maken om uw spullen overzichtelijk en veilig op te bergen. Het is eenvoudig te installeren en aan te passen aan uw behoeften, en kan snel worden opgevouwen voor compacte opslag wanneer het niet wordt gebruikt.

Beschermende kofferdeksel

De GreenDrive Kofferbakbeschermer is een essentieel accessoire om de bekleding van de kofferbak te beschermen tegen vuil, krassen en schade door vervoerde voorwerpen. Hij is op maat gemaakt voor uw Tesla Model Y en is gemakkelijk te monteren met zijn verstelbare sluitingen.

Accessoires voor Tesla Model Y wielen en velgen

Wintervelgen en velgen

GreenDrive biedt een assortiment velgen, wielen, kettingen en TPMS die speciaal zijn ontworpen voor uw Tesla Model Y. Onze wielsets kunnen worden uitgerust met hoogwaardige banden voor optimale grip op besneeuwde of ijzige wegen. Bovendien combineren onze velgen esthetiek en prestaties om uw Model Y een unieke en stijlvolle look te geven.

Bandenspanningssensoren (TPMS)

Bandenspanningssensoren (TPMS) zijn essentieel om uw bandenspanning te controleren en veilig en zuinig te rijden. GreenDrive biedt TPMS-sensoren die compatibel zijn met uw Tesla Model Y, zodat u uw bandenspanning in realtime in de gaten kunt houden en problemen met een verkeerde bandenspanning kunt voorkomen.

TPMS druksensoren voor Tesla Model Y

Wielbeschermers

Bescherm uw velgen tegen krassen en stoten met onze velgbeschermers die perfect op uw Tesla Model Y passen. Deze beschermers zijn eenvoudig te installeren en vormen een effectieve barrière tegen schokken bij het parkeren of op de stoep.

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen zijn een onmisbaar accessoire voor de meest extreme winteromstandigheden. Bij GreenDrive bieden we sneeuwkettingen voor uw Tesla Model Y om maximale grip en veiligheid op besneeuwde of ijzige wegen te garanderen.

Sneeuwkettingen voor Tesla Model Y

Geef een reactie