Social Media
Light
Dark

Valmistetaanko Model Y:n käyttövoima pian Berliinissä?

Teslalla on nyt 3 versiota Model Y:stä. Nämä 3 versiota eroavat toisistaan akkukapasiteetin ja autojen moottoreiden määrän suhteen. Itse asiassa 3 versiota koostuvat :

  • Takavetoinen versio: yksi moottori takana ja 60 kWh:n akkukapasiteetti
  • LongRange-versio: kaksi moottoria, neliveto ja 75 tai 78,8 kWh:n akkukapasiteetti.
  • Performance-versio: kaksi moottoria, neliveto, tehostettu teho ja 78,8 kWh:n akkukapasiteetti.

Näitä kolmea versiota valmistetaan tehtaasta riippuen eri paikoissa. Takavetoinen versio valmistetaan nyt Aasiassa Shanghain GigaFactoryssa ja tuodaan suoraan Eurooppaan, kun taas Long Range -versiot on valmistettu Shanghain sijasta viimeiset kolme kuukautta pääasiassa Berliinissä. Performance-versiota on tuotettu Berliinissä Saksassa siitä lähtien, kun se tuli markkinoille, eikä sitä ole koskaan tuotu muualta.

Berliinissä, Saksassa sijaitseva tehdas nousi otsikoihin alusta alkaen, koska Teslan tavoitteena oli tarjota huipputekninen maalauskoppi, joka voisi kilpailla käsintehtyjen maalausten kanssa. Tämä etu mahdollistaa moninkertaisen maalauksen, jossa on mahdollista tehdä 12-13 peräkkäistä maalikerrosta.

Tuloksena Berliinin tehtaalta lähteviin ajoneuvoihin on ilmestynyt kaksi uutta väriä, Midnight Cherry Red ja Quicksilver Grey.

Tänään on tapahtunut uusi kehitys, joka osoittaa, että Model Y Propulsion valmistetaan nyt Berliinissä, Saksassa, sillä Berliinissä valmistettuja Tesla Model Y:tä viedään Eurooppaan ja Lähi-itään.

Israelin konfiguraattori päivitettiin viime yönä, ja se näyttää nyt, että Midnight Cherry Red ja Quicksilver Grey ovat saatavilla Model Y Propulsion -malliin, ja siinä on selvennys, että näitä värejä valmistetaan vain Berliinissä, Saksassa.

Ilmoitettu ajanjakso on syys-marraskuu 2023, joten voimme odottaa virallista julkaisua ja konfiguraattorin päivitystä Eurooppaan lähiviikkoina.


Etsitkö lisävarusteita Teslaasi?

Luota GreenDriveen, Teslan lisävarusteiden asiantuntijaan vuodesta 2019 lähtien.

https://www.greendrive-accessories.com/

https://www.greendrive-accessories.com/

Vastaa