Social Media
Light
Dark

Tesla tarjoaa nyt olutta, se on “GigaBier”

Tesla pelaa paljon sosiaalisten verkostojen ja median kanssa. Yksi amerikkalaisyhtiön viestintämenetelmistä on luoda vaihtelevan kokoista kohua, jotta ihmiset puhuisivat sähköautoyhtiöstä.

Tämä tekniikka näyttää toimivan, sillä ei mene viikkoakaan ilman, että Tesla, Elon Musk, Twitter tai jokin muu tämän maailmankaikkeuden ympärillä pyörivä asia nousisi otsikoihin, ja tälläkin viikolla näin tapahtuu.

Teslan “GigaBier” -olutta Teslalta

Tesla lanseerasi uuden tuotteensa/hyvänsä eilen illalla noin kello 22 (Pariisin aikaa). Tesla Europe nosti verhoa ja esitteli “GigaBierin”, ensimmäisen Teslan myymän oluen, jonka rajoitettu erä on valmistettu Saksassa Cyberhops-teknologialla ja jota myy ja jakelee BrouwUnie.

Mikä on “Gigabier”?

Teslan mukaan Gigabier on olut saksalaisen perinteen kunniaksi, jossa yhdistyvät CyberTruckin futuristinen muotoilu ja saksalaisen tehtaan sisustus.

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Tesla GigaBier on saanut inspiraationsa CyberTruckin muodosta ja kunnioittaa samalla 500 vuotta vanhaa saksalaista perinnettä, jossa olutta valmistetaan Reinheitsgebotin (oluen puhtauslaki) mukaisesti. Nauti tästä rajoitetun painoksen lagerista, joka on valmistettu Berliinissä ja jossa on eksklusiivinen Cyber-hop-lajikkeemme. Siinä on sitrushedelmien, bergamotin ja makeiden hedelmien vivahteita. Jokaisessa pullossa on sileä, kiiltävä musta kaula, jossa on hehkuva Giga-vesileima. Prost!

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Miten ostaa “GigaBier”?

GigaBierin ostamista varten Tesla päätti luoda verkkosivustolleen aladomainin, luultavasti välttääkseen alkoholipohjaisten tuotteiden sekoittamisen verkkokauppaansa (Tesla Shop). Koska säännökset ovat nimittäin erilaiset kuin Yhdysvalloissa, ei olisi mahdollista päästää ihmisiä verkkosivustolle kysymättä suostumusta.

Kun olemme vahvistaneet “yli 18”, on mahdollista tilata nopeasti luottokortilla 3 oluen 330 ml:n erä 5 %:n alkoholipitoisuudella 89 € TTC:n hintaan.

Etsitkö Tesla-tarvikkeita?

https://www.greendrive-accessories.com/

Vastaa