Social Media
Light
Dark

Sähköautojen latausasema

Sähkö- ja hybridiajoneuvojen suosion kasvaessa laadukkaat sähköautojen latausasemat ovat välttämättömiä kotonasi. GreenDrive on ylpeä voidessaan tarjota sähköautojen latausasemia , jotka täyttävät kaikki sähköautojen omistajien tarpeet. Olemme kehittäneet latausaseman, joka mahdollistaa nopean, helpon ja luotettavan latauksen ja on samalla edullinen kuluttajille.

Sähköauton latausaseman yhteensopivuus

Sähköautojen latausasemamme on varustettu eurooppalaisen standardin mukaisilla T2-pistokkeilla, jotka ovat yhteensopivia kaikkien sähkö- ja hybridiajoneuvomallien kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa useita latausasemia eri automerkkejä ja -malleja varten. Tämä latausasema sopii kaikille tällä hetkellä markkinoilla oleville sähköautoille.

Liitäntätyyppi on NF EN 62196-2 -standardin mukainen. Tässä mielessä on oltava suljinlaitteella varustettu kaapeli tai suljinlaitteella varustettu T2S-liitin. Nykyään useimmissa latausasemissa, joissa on liitetty kaapeli, ei ole tätä ominaisuutta, mikä tekee asennuksesta vaatimustenvastaisen.

Enintään 32 AMP:n ja 7,2 kW:n yksivaiheinen latausasema sähköautoille

Latausaseman teho ja liitäntä

Sähköautojen latausasemamme tarjoaa jopa 7,2 kW:n lataustehon, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan latauksen. Lisäksi latausasema on varustettu yksivaiheisella liitännällä, mikä helpottaa kotiasennusta. Itse asiassa yksivaiheiset liitännät ovat yleisimmin käytettyjä kodeissa, ja ne tarjoavat suurempaa asennusjoustavuutta.

Uskomme, että sähköautojen latausasemamme tarjoavat markkinoiden parhaan vastineen rahalle. Pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kohtuuhintaan, jotta useammat ihmiset voisivat ostaa niitä. Tämä latauspiste on kannattava investointi sähkö- ja hybridiajoneuvojen omistajille, sillä se mahdollistaa nopean ja tehokkaan latauksen ja vähentää latauskustannuksia käyttämällä kotitaloussähköä julkisten latauspisteiden sijaan.

Lopuksi, jos omistat sähkö- tai hybridiajoneuvon, tarjoamamme sähköautojen latausasemat ovat ehdoton valinta kotiisi. Jopa 7,2 kW:n lataustehon, yksivaiheisen liitettävyyden ja yhteensopivuuden kaikkien sähkö- ja hybridiajoneuvomallien kanssa ansiosta latausasemamme tarjoavat markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Investoi tähän sähköauton latausasemaan ja nauti nopeasta ja tehokkaasta latauksesta ja säästä samalla pitkän aikavälin latauskustannuksissa.

OMINAISUUDET

– Helppo asentaa ja huoltaa
– Yleislatauspistorasia
– Säädettävä latauskapasiteetti – 10A. 16A. 20A, 25A ja 32A
– Nimellisteho – Jopa 7,2 kW (32 A)
– Sisäänrakennettu herkkä 6mA DC-suojalaite (lisävaruste pudotusluettelon kautta)
– Sisäänrakennettu LED-lataustilan merkkivalo
– IP54-sääsuojattu ja UV-stabiloitu
– Korroosionkestävä ja paloturvallinen
– Iskunkestävä rakenne
– CE-merkintä

HUOMAUTUS

Ostolinkki: https: //www.greendrive-accessories.com/fr/products/594/-borne-de-recharge-monophase-jusqu-a-32-amp-et-72kw-pour-tesla.html

Vastaa