Social Media
Light
Dark

Laddningsstation för elbilar

I takt med att el- och hybridfordon blir allt populärare är det viktigt att ha laddningsstationer för elbilar av hög kvalitet i ditt hem. GreenDrive är stolta över att kunna erbjuda laddningsstationer för elfordon som uppfyller alla behov hos ägare av elfordon. Vi har utvecklat en laddningsstation som möjliggör snabb, enkel och tillförlitlig laddning samtidigt som den är prisvärd för konsumenterna.

Kompatibilitet för laddningsstationen för elbilar

Våra laddningsstationer för elbilar är utrustade med T2-kontakter enligt europeisk standard som är kompatibla med alla modeller av el- och hybridfordon. Detta innebär att du inte behöver köpa flera laddningsstationer för olika bilmärken och modeller. Den här laddningsstationen är lämplig för alla elbilar som för närvarande finns på marknaden.

Anslutningstypen överensstämmer med standarden NF EN 62196-2. I denna mening måste det finnas en kabel med slutare eller en T2S-kontakt med slutare. I dag saknar de flesta laddningsstationer med ansluten kabel denna funktion, vilket gör att installationen inte uppfyller kraven.

Enfasig laddningsstation upp till 32 AMP och 7,2 kW för elbilar

Laddningsstationens ström och anslutning

Vår laddningsstation för elbilar har upp till 7,2 kW laddeffekt, vilket möjliggör snabb och effektiv laddning. Dessutom är laddningsstationen utrustad med en enfasig anslutning, vilket förenklar installationen i hemmet. Faktum är att enfasanslutningar är de vanligaste i hemmen och ger större installationsflexibilitet.

Vi anser att våra laddningsstationer för elfordon erbjuder det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet på marknaden. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter till överkomliga priser så att fler människor kan köpa dem. Den här laddningspunkten är en värdefull investering för ägare av el- och hybridfordon eftersom den möjliggör snabb och effektiv laddning och minskar laddningskostnaderna genom att använda hushållsel i stället för offentliga laddningspunkter.

Slutligen, om du äger ett el- eller hybridfordon är de laddningsstationer för elfordon som vi erbjuder ett måste för ditt hem. Med en laddeffekt på upp till 7,2 kW, enfasig anslutning och kompatibilitet med alla modeller av el- och hybridfordon erbjuder våra laddningsstationer det bästa förhållandet mellan pris och prestanda på marknaden. Investera i den här laddningsstationen för elfordon och njut av snabb och effektiv laddning samtidigt som du sparar på långsiktiga laddningskostnader.

FUNKTIONER

– Lätt att installera och underhålla
– Universellt laddningsuttag
– Justerbar laddningskapacitet – 10A. 16A. 20A, 25A och 32A
– Effektklassning – Upp till 7,2 kW (32 A)
– Inbyggd känslig 6mA DC-skyddsanordning (ytterligare via rullgardinslistan)
– Inbyggd LED-indikator för laddningstillstånd
– IP54 väderbeständig och UV-stabiliserad
– Korrosionsbeständig och brandsäker
– Slagtålig konstruktion
– CE-märkning

ANMÄRKNING

Inköpslänk: https: //www.greendrive-accessories.com/fr/products/594/-borne-de-recharge-monophase-jusqu-a-32-amp-et-72kw-pour-tesla.html

Lämna ett svar