Social Media
Light
Dark

Laadstation voor elektrische auto’s

Nu elektrische en hybride voertuigen steeds populairder worden, zijn kwaliteitslaadstations voor elektrische auto’s essentieel in uw huis. GreenDrive is er trots op oplaadstations voor elektrische voertuigen aan te bieden die voldoen aan alle behoeften van bezitters van elektrische voertuigen. Wij hebben een laadstation ontwikkeld dat snel, gemakkelijk en betrouwbaar opladen mogelijk maakt en tegelijkertijd betaalbaar blijft voor de consument.

Compatibiliteit van het oplaadstation voor elektrische auto’s

Onze laadstations voor elektrische auto’s zijn uitgerust met Europese standaard T2-stekkers die compatibel zijn met alle modellen elektrische en hybride voertuigen. Dit betekent dat u niet meerdere laadstations voor verschillende merken en modellen auto’s hoeft aan te schaffen. Dit laadstation is geschikt voor alle elektrische voertuigen die momenteel op de markt zijn.

Het type aansluiting voldoet aan de norm NF EN 62196-2. In die zin moet de aanwezigheid van een kabel met sluiter of een T2S connector met sluiter aanwezig zijn. Tegenwoordig hebben de meeste laadstations met aangesloten kabel dit kenmerk niet, waardoor de installatie niet aan de norm voldoet.

Enkelfasig laadstation tot 32 AMP en 7,2Kw voor elektrische auto’s

Vermogen en aansluiting van het laadstation

Ons laadstation voor elektrische voertuigen biedt tot 7,2 kW laadvermogen, waardoor snel en efficiënt laden mogelijk is. Bovendien is het laadstation uitgerust met een eenfasige aansluiting, wat de installatie thuis vereenvoudigt. Eenfasige aansluitingen worden het meest gebruikt in woningen en bieden meer flexibiliteit bij de installatie.

Wij geloven dat onze oplaadstations voor elektrische voertuigen de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt bieden. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen te leveren, zodat meer mensen ze kunnen kopen. Dit laadstation is een lonende investering voor eigenaars van elektrische en hybride voertuigen, omdat het snel en efficiënt opladen mogelijk maakt en de oplaadkosten verlaagt door gebruik te maken van huishoudelijke elektriciteit in plaats van openbare laadstations.

Tot slot, als u een elektrisch of hybride voertuig bezit, zijn de door ons aangeboden oplaadstations voor elektrische voertuigen een must voor uw huis. Met een laadvermogen tot 7,2 kW, eenfasige aansluiting en compatibiliteit met alle modellen elektrische en hybride voertuigen bieden onze laadstations de beste prijs-prestatieverhouding op de markt. Investeer in dit laadstation voor elektrische voertuigen en geniet van snel en efficiënt opladen terwijl u bespaart op de oplaadkosten op lange termijn.

KENMERKEN

– Eenvoudig te installeren en te onderhouden
– Universele laadcontactdoos
– Instelbare laadcapaciteit – 10A. 16A. 20A, 25A en 32A
– Vermogen – Tot 7,2 kW (32 A)
– Ingebouwde gevoelige 6mA DC beveiliging (extra via keuzelijst)
– Ingebouwde LED laadindicator
– IP54 weerbestendig en UV gestabiliseerd
– Corrosiebestendig en brandveilig
– Slagvast ontwerp
– CE markering

OPMERKING

Aankooplink: https: //www.greendrive-accessories.com/fr/products/594/-borne-de-recharge-monophase-jusqu-a-32-amp-et-72kw-pour-tesla.html

Geef een reactie