Social Media
Light
Dark

Tesla biedt nu bier aan, het is “GigaBier”

Tesla speelt veel met sociale netwerken en de media. Een van de communicatiemethoden van het Amerikaanse bedrijf is het creëren van buzz van uiteenlopende omvang om mensen aan het praten te krijgen over het bedrijf voor elektrische voertuigen.

Deze techniek lijkt te werken, want er gaat geen week voorbij zonder dat Tesla, Elon Musk, Twitter of iets anders dat om dit universum draait de krantenkoppen haalt en dat zal ook deze week weer het geval zijn.

Tesla “GigaBier” het bier van Tesla

Tesla lanceerde gisteravond rond 22.00 uur (Parijse tijd) zijn nieuwe product/goodies. Tesla Europe lichtte de sluier op en presenteerde het “GigaBier”, het eerste bier van Tesla in beperkte oplage, gemaakt in Duitsland met Cyberhops-technologie en verkocht en gedistribueerd door BrouwUnie.

Wat is “Gigabier”?

Volgens Tesla is Gigabier een bier ter ere van de Duitse traditie, waarbij het futuristische ontwerp van de CyberTruck wordt gecombineerd met de decoratie van de Duitse fabriek.

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Tesla GigaBier is geïnspireerd op de vorm van de CyberTruck en eert tegelijkertijd de 500 jaar oude Duitse traditie om bier te brouwen volgens het Reinheitsgebot. Geniet van dit in Berlijn gebrouwen gelimiteerde pilsbier met onze exclusieve Cyberhopvariëteit. Het heeft tonen van citrus, bergamot en zoet fruit. Elke fles heeft een gladde, glanzend zwarte hals met een gloeiend Giga watermerk. Proost!

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Hoe kan ik “GigaBier” kopen?

Om GigaBier te kopen, besloot Tesla een subdomein op zijn website te creëren, waarschijnlijk om te vermijden dat alcoholhoudende producten op zijn online shop (Tesla Shop) worden gemengd. Aangezien de regelgeving anders is dan in de VS, zou het namelijk niet mogelijk zijn om mensen toegang te geven tot de website zonder toestemming te vragen.

Zodra we “over 18” hebben gevalideerd, is het mogelijk om snel per creditcard de partij van 3 bieren van 330ml aan 5% alc te bestellen voor de som van 89€ TTC.

Op zoek naar Tesla accessoires?

https://www.greendrive-accessories.com/

Geef een reactie