Social Media
Light
Dark

Tesla erbjuder nu öl, “GigaBier”

Tesla spelar mycket med sociala nätverk och media. En av det amerikanska företagets kommunikationsmetoder är att skapa buzz av varierande storlek för att få folk att prata om elbilsföretaget.

Denna teknik verkar fungera eftersom det inte går en vecka utan att Tesla, Elon Musk, Twitter eller något annat som kretsar kring detta universum gör rubriker och den här veckan kommer det att vara fallet igen.

Tesla “GigaBier” öl från Tesla

Tesla lanserade sin nya produkt/goodies i går kväll vid 22-tiden (Paris-tid). Tesla Europe lyfte på slöjan och presenterade “GigaBier”, den första öl som Tesla säljer i begränsad upplaga, tillverkad i Tyskland med Cyberhops-teknik och såld och distribuerad av BrouwUnie.

Vad är “Gigabier”?

Enligt Tesla är Gigabier en öl för att hedra den tyska traditionen och kombinerar CyberTrucks futuristiska design med den tyska fabrikens dekoration.

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Tesla GigaBier är inspirerad av CyberTrucks form samtidigt som den hedrar den 500 år gamla tyska traditionen att brygga öl enligt Reinheitsgebot (lagen om ölens renhet). Njut av denna lager i begränsad upplaga som bryggs i Berlin med vår exklusiva Cyber-hop-sort. Den har toner av citrus, bergamott och söt frukt. Varje flaska har en slät, blank svart hals med ett glödande Giga-vattenmärke. Prost!

https://gigabier.tesla.com/fr_fr/gigabier

Hur köper man “GigaBier”?

För att köpa GigaBier beslutade Tesla att skapa en underdomän på sin webbplats, förmodligen för att undvika att blanda alkoholbaserade produkter i sin onlinebutik (Tesla Shop). Eftersom bestämmelserna är annorlunda än i USA skulle det nämligen inte vara möjligt att låta människor få tillgång till webbplatsen utan att be om samtycke.

När vi väl har bekräftat att vi är över 18 år kan vi snabbt beställa ett parti med tre öl på 330 ml med 5 % alkoholhalt för 89 euro TTC med kreditkort.

Letar du efter Tesla-tillbehör?

https://www.greendrive-accessories.com/

Lämna ett svar