Social Media
Light
Dark

Tesla säätää seinäliittimensä hintaa

Maailmankuulu sähköautoja valmistava Tesla on hiljattain muuttanut Home Wall Connector -liittimensä hintaa merkittävällä tavalla. Päivityksen ansiosta Tesla-asiakkaat voivat nyt ladata autonsa ja pidentää sen kantamaa autotallinsa yksityisyydessä. Hinta on noussut 50 dollarilla 475 dollariin. Hinnankorotuksesta huolimatta Teslan Wall Connector on edelleen yksi kustannustehokkaimmista latausasemista määrittelyn suhteen.

Teslan Wall Connector on suunniteltu toimimaan erilaisissa ympäristöissä, kuten toimistoissa ja asunnoissa. Koska Teslan omistajilla on mahdollisuus kasvattaa toimintasäde jopa 44 mailia tunnissa, heillä on etulyöntiasema perinteisiin bensiinimoottorilla ajaviin kuljettajiin nähden, mikä vähentää toimintasäteen pelkoa ihmisillä, joilla ei ole ollut mahdollisuutta pysähtyä Supercharger-asemalla.

Teslan kolmannen sukupolven seinäliitännän edistykselliset ominaisuudet ovat seuraavat

Tammikuussa 2020 julkaistavassa kolmannen sukupolven Wall Connector -mallissa on moderni valkoinen lasinen etuosa, joka sopii hyvin yhteen monenlaisen estetiikan kanssa. Teslan omistajille se tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyden over-the-air-päivityksiä varten, etädiagnostiikan, kulunvalvonnan, aikataulutetun latauksen Tesla-sovelluksen kautta, 24 jalan kaapelin ja joustavan muotoilun, joka sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

Alan standardien asettaminen kilpailukykyisellä hinnoittelulla

Teslan viime vuonna tekemä päätös tehdä EV-latausliittimestään uusi teollisuusstandardi Pohjois-Amerikassa on mahdollistanut sen käytön muille yrityksille. Teslan 500 dollarin hinnalla Tesla on entisestään vahvistanut Wall Connectorin houkuttelevuutta, sillä sitä pidetään jo nyt yhtenä luokkansa parhaista latausasemista. Yhtiö laski hinnan nopeasti 425 dollariin. NACS-liitin, jonka suosio Pohjois-Amerikassa kasvaa, kun suuret yritykset, kuten Ford, GM ja muut latausasemien tarjoajat, ottavat sen käyttöön, oli keskeinen tekijä valinnassa.

Teslan seinäliittimen tekniset tiedot

Wall Connectorin tekniset tiedot ovat pysyneet muuttumattomina näiden hinnanmuutosten aikana:

  • Jopa 44 mailia lisää kantomatkaa tunnissa
  • Automaattisesti tunnistava kahva latausportin avaamiseksi
  • Wi-Fi-yhteys päivityksiä, etädiagnostiikkaa ja pääsynvalvontaa varten
  • Ajastettu lataus ja tietojen seuranta Tesla-sovelluksen kautta
  • Monipuolinen sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva muotoilu
  • Vaihtuvat ampeerimäärät asennuspaikan mukaan
  • Virranjakomahdollisuus jopa kuuden seinäliittimen kanssa
  • 24-jalkaisen kaapelin pituus
  • Neljän vuoden takuu asuinrakennuksiin

Teslan seinäliitin pysyy todennäköisesti suosittuna vaihtoehtona, elleivät kilpailijat tai kolmannen osapuolen valmistajat keksi houkuttelevia vaihtoehtoja tulevaisuudessa, varsinkin kun yhä useammat sähköautojen omistajat etsivät NACS-yhteensopivaa latausratkaisua.

Teslan kotilatausaseman hinnankorotus tulee juuri, kun se on alkanut yleistyä ( ). Wall Connector on hinnankorotuksestakin huolimatta edelleen yksi edullisimmista asemista.

Vastaa