Social Media
Light
Dark

Tesla justerer prisen på sit vægstik

Det verdensberømte elbilfirma Tesla har for nylig taget et stort skridt fremad og ændret prisen på deres Home Wall Connector. Takket være opgraderingen kan Tesla-kunder nu oplade deres bil og forlænge dens rækkevidde i deres egen garage. Prisen er steget med $50 til $475. På trods af prisstigningen er Teslas Wall Connector stadig en af de mest omkostningseffektive ladestationer, når det gælder specifikationer.

Teslas Wall Connector er designet til at fungere i en række forskellige miljøer, herunder kontorer og lejligheder. Med muligheden for at øge rækkevidden med op til 44 miles i timen har Tesla-ejere en fordel i forhold til konventionelle benzinmotorkørere, hvilket reducerer rækkeviddeangsten for folk, der ikke har haft mulighed for at stoppe ved en Supercharger-station.

De avancerede funktioner i Teslas tredje generation af Wall Connector

3. generation af Wall Connector, der udkom i januar 2020, har en moderne hvid glasfront, der passer godt til mange forskellige æstetiske udtryk. For Tesla-ejere tilbyder den en række nyttige funktioner, såsom Wi-Fi-forbindelse til over-the-air-opdateringer, fjerndiagnostik, adgangskontrol, planlagt opladning via Tesla-appen, et 24 fods kabel og et fleksibelt design, der er egnet til indendørs og udendørs brug.

Sætter branchestandarden med konkurrencedygtige priser

Teslas beslutning om at gøre sit opladningsstik til den nye industristandard i Nordamerika sidste år har gjort det muligt for andre virksomheder at bruge det. Med en pris på 500 dollars har Tesla yderligere styrket tiltrækningskraften for Wall Connector, som allerede betragtes som en af de bedste ladestationer i sin klasse. Prisen blev hurtigt reduceret til 425 dollars af virksomheden. NACS-stikket, som bliver mere og mere populært i Nordamerika, efterhånden som store virksomheder som Ford, GM og andre udbydere af ladestationer tager det i brug, var en nøglefaktor i valget.

Specifikationer for Tesla Wall Connector

Specifikationerne for Wall Connector er forblevet uændrede gennem alle disse prisjusteringer:

  • Op til 44 miles ekstra rækkevidde i timen
  • Auto-sensing håndtag til at åbne opladningsporten
  • Wi-Fi-forbindelse til opdateringer, fjerndiagnostik og adgangskontrol
  • Planlagt opladning og datasporing via Tesla-appen
  • Alsidigt indendørs/udendørs design
  • Variable strømstyrkekonfigurationer, der passer til installationsstedet
  • Mulighed for strømdeling med op til seks vægstik
  • 24 fods kabellængde
  • Fire års garanti til private

Teslas Wall Connector vil sandsynligvis forblive en populær løsning, medmindre konkurrenter eller tredjepartsproducenter kommer med attraktive alternativer i fremtiden, især når flere elbilejere leder efter en NACS-kompatibel opladningsløsning.

Prisstigningen på Teslas hjemmeladestation kommer, netop som den er begyndt at vinde terræn ( ). Wall Connector er stadig en af de mest prisvenlige stationer, når det gælder specifikationer, selv med prisstigningen.

Skriv et svar