Social Media
Light
Dark

Teslan Cybertruck-huutokauppa: Yllättävä 400 000 dollarin myynti

Tesla Cybertruck Auction: A Surprising $400,000 Sale

Yllättäen varhainen Tesla Cybertruck huutokaupattiin hiljattain Los Angelesissa sijaitsevassa Petersen Automotive Museumissa huikealla 400 000 dollarin hinnalla. Koska Tesla ei ole vielä virallisesti aloittanut odotetun sähkökäyttöisen pickup-autonsa toimituksia, tämä odottamaton kauppa on kiehtonut monia.

Petersenin museon gaalahuutokauppa

“Low-VIN Cybertruck” -huutokauppa järjestettiin Petersen-museon vuotuisessa gaalatilaisuudessa, joka on tunnettu läheisistä suhteistaan Teslaan. Cybertruckin julkinen lanseeraus pidettiin tässä museossa vuonna 2020, ja se on ylläpitänyt kumppanuuttaan Teslan kanssa näyttelyiden kautta. Tesla ei näytä osallistuneen suoraan tähän huutokauppaan, ja museo aikoo ostaa Cybertruckin Teslalta ja toimittaa sen tarjouskilpailun voittajalle tarkemmin määrittelemättömänä myöhempänä ajankohtana. Koska “low-VIN” ei ole tarkkaan määritelty, on epäselvää, mikä juuri erottaa Cybertruckin muista ajoneuvoista.

Gaalan yksityiskohdat

Osallistuakseen gaalaan vieraiden oli maksettava 1700 dollaria lipulta, ja museo otti vastaan tarjouksia myös ulkopuolisilta tahoilta. Tapahtumaan osallistuneet ovat kertoneet, että voittotarjous Tesla Cybertruckista oli huikeat 400 000 dollaria. Virallisia huutokaupan tuloksia ei ole vielä julkistettu. Kalliimman Cybertruckin lähtöhinta, jonka odotetaan maksavan yli 80 000 dollaria, on noin viisinkertainen tähän hinnoitteluun verrattuna.

Minne rahat menevät?

On huomattava, että voittoa tavoittelematon Petersen-museo saa odotetusti huutokaupan tuotot. Ei ole tiedossa, onko voittaja saanut Teslalta varhaisen Cybertruckin vai onko hänellä vain varaus, jonka hän uskoo olevan varhainen, vaikka korkea hinta herättääkin epäilyjä. Tämä huutokauppa on sitäkin salaperäisempi, koska Tesla ei historiallisesti ole aina toimittanut uusia ajoneuvoja täsmälleen varausten mukaisessa järjestyksessä.

Tesla Cybertruckin kestävyystesti

Kaksi Tesla Cybertruckia lähti viime viikolla hämmästyttävälle matkalle Meksikoon, iloksi Teslan ystäville ja maastoseikkailijoille. Tesla hyödynsi Starlink-yhteyttä parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla suoraa lähetystä toisesta autosta, kun se kulki aavikon halki Cabo San Lucasin lähellä. Tämä jännittävä seikkailu alkoi Yhdysvaltain ja Meksikon rajalta ja kulki karua Baja-niemimaata pitkin noin 2 092 kilometriä.

Tesla Cybertruckin lataaminen liikkeellä

Voisi olla hämmentynyt siitä, miten Cybertruck kulki näin pitkän matkan käyttämättä Teslan Supercharger-infrastruktuuria. Avain löytyy Destination Charger -nimisestä Level 2 -laturien verkostosta, joka on yleistymässä. Nämä Destination Charger -laturit ovat laajalti levittäytyneet ympäri Bajan niemimaata, joten Cybertruck voi tankata ja jatkaa matkaansa.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk oli kerran maininnut, että Cybertruckin piti “potkia persettä” tällaisella reitillä, ja matkustajan paikalla istuneen insinöörin kertomusten perusteella se näyttää tehneen juuri niin. Insinööri sanoi, että nämä Cybertruckit osoittautuivat koviksi ja huomattavan kestäviksi, mikä osoittaa niiden maastokelpoisuuden. Mikään matka ei kuitenkaan ole vailla haasteita, ja Cybertruckin renkaat puhkesivat matkan varrella, mikä on testi, jonka mikä tahansa kuorma-auto voi kohdata haastavassa maastossa.

Tässä Tesla-uutisten pyörremyrskyssä olemme todistaneet Petersenin automuseon hämmästyttävää 400 000 dollarin huutokauppaa varhaisesta Tesla Cybertruckista, joka saa meidät ihmettelemään salaperäistä huutokaupan tekijää ja hänen hankkimaansa ainutlaatuista “low-VIN” -ajoneuvoa. Tämä odottamaton kauppa on lisännyt jännitystä Cybertruckin odotettuun julkaisuun.

Samaan aikaan kaksi Tesla Cybertruckia lähti jännittävälle matkalle Meksikossa ja kokeili sähköisen maastokelpoisuuden rajoja. Nämä sähköiset pedot osoittivat kestävyytensä ja sitkeytensä suorana lähetettävän, 1 300 mailin pituisen aavikkoseikkailun aikana, ja ne selviytyivät nopeasti haastavasta Bajan maastosta.

Vastaa