Social Media
Light
Dark

Auktion av Tesla Cybertruck: En överraskande försäljning på 400 000 dollar

Tesla Cybertruck Auction: A Surprising $400,000 Sale

I en överraskande vändning har en tidig Tesla Cybertruck nyligen auktionerats ut för svindlande 400 000 dollar på det berömda Petersen Automotive Museum i Los Angeles. Eftersom Tesla ännu inte officiellt har börjat leverera sin efterlängtade elektriska pickup, har denna oväntade transaktion fascinerat många.

Petersen-museets galauktion

En “low-VIN Cybertruck”-auktion hölls vid det årliga galaevenemanget för Petersen Museum, som är välkänt för sina nära band till Tesla. Den offentliga lanseringen av Cybertruck hölls på detta museum 2020, och det har upprätthållit sitt partnerskap med Tesla genom utställningar. Tesla verkar inte ha haft någon direkt inblandning i denna auktion, och museet har för avsikt att köpa Cybertruck från Tesla och leverera den till den framgångsrika budgivaren vid en ospecificerad senare tidpunkt. Eftersom “low-VIN” inte är väldefinierat är det oklart exakt vad som skiljer denna Cybertruck från andra fordon.

Detaljerna kring galan

För att delta i galan fick gästerna betala 1 700 USD per biljett, och museet accepterade också bud från externa parter. Deltagare vid evenemanget har uppgett att det vinnande budet för Tesla Cybertruck nådde en häpnadsväckande $ 400,000. De officiella auktionsresultaten har ännu inte offentliggjorts. Det ursprungliga priset för den dyrare Cybertruck, som förväntas kosta över 80 000 dollar, är ungefär fem gånger mer än denna prissättning.

Vart går pengarna?

Det bör noteras att Petersen Museum, ett icke-vinstdrivande företag, förväntas få intäkterna från denna auktion. Det är okänt om den vinnande budgivaren har fått en tidig Cybertruck från Tesla eller bara har en reservation som de tror är tidig, trots att den höga kostnaden väcker vissa misstankar. Denna auktion är ännu mer mystisk eftersom Tesla historiskt sett inte alltid har levererat nya fordon i exakt överensstämmelse med reservationsordningen.

Hållbarhetstest av Tesla Cybertruck

Två Tesla Cybertrucks gav sig ut på en fantastisk resa till Mexiko förra veckan, ett nöje för Tesla-anhängare och offroad-äventyrare. Tesla gjorde det mesta av Starlink-anslutningen genom att tillhandahålla en livestream från en av bilarna när den färdades över öknen nära Cabo San Lucas. Det spännande äventyret började vid gränsen mellan USA och Mexiko och slutade på den oländiga Baja-halvön och sträckte sig över cirka 2 092 kilometer (1 300 miles).

Laddning på språng för Tesla Cybertruck

Man kan bli förvirrad över hur Cybertruck kunde färdas så långt utan att använda Teslas Supercharger-infrastruktur. Nyckeln är det nätverk av nivå 2-laddare som kallas Destination Chargers och som blir allt vanligare. Dessa destinationsladdare finns utspridda över hela Baja-halvön, så att Cybertruck kunde tanka och fortsätta sin resa.

Teslas VD Elon Musk hade en gång nämnt att Cybertruck behövde “sparka röv” på en sådan rutt, och från vad en ingenjör i passagerarsätet delade, verkar det ha gjort just det. Ingenjören sa att dessa Cybertrucks visade sig vara hårda och anmärkningsvärt hållbara, vilket visar deras terrängförmåga. Ingen resa är dock utan utmaningar, och Cybertrucken råkade ut för ett par punkteringar längs vägen, ett test som alla lastbilar kan ställas inför i utmanande terräng.

I denna virvelvind av Tesla-nyheter har vi bevittnat den häpnadsväckande auktionen på 400 000 dollar av en tidig Tesla Cybertruck på Petersen Automotive Museum, vilket har fått oss att ifrågasätta den mystiska budgivaren och det unika “low-VIN” fordon som de har förvärvat. Denna oväntade transaktion har lagt till ett lager av intriger till den ivrigt förväntade lanseringen av Cybertruck.

Under tiden gav sig två Tesla Cybertrucks ut på en spännande resa i Mexiko, där de tänjde på gränserna för elektrisk offroad-kapacitet. Med ett live-streamat ökenäventyr som sträckte sig 1 300 miles visade dessa elektriska bestar sin hållbarhet och motståndskraft och tacklade snabbt den utmanande Baja-terrängen.

Lämna ett svar