Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck-auktion: Et overraskende salg til 400.000 dollars

Tesla Cybertruck Auction: A Surprising $400,000 Sale

I et overraskende twist er en tidlig Tesla Cybertruck for nylig blevet bortauktioneret for svimlende 400.000 dollars på det berømte Petersen Automotive Museum i Los Angeles. Da Tesla endnu ikke officielt er begyndt at levere sin spændt ventede elektriske pickup, har denne uventede transaktion fascineret mange.

Petersen-museets gallaauktion

En “low-VIN Cybertruck”-auktion blev afholdt ved den årlige galla på Petersen Museum, som er velkendt for sine tætte bånd til Tesla. Den offentlige lancering af Cybertruck blev afholdt på dette museum i 2020, og det har opretholdt sit partnerskab med Tesla gennem udstillinger. Tesla ser ikke ud til at have været direkte involveret i denne auktion, og museet har til hensigt at købe Cybertruck fra Tesla og levere den til den vindende budgiver på et uspecificeret senere tidspunkt. Da “low-VIN” ikke er veldefineret, er det uklart, hvad der præcist adskiller denne Cybertruck fra andre køretøjer.

Detaljer om gallaen

For at deltage i gallaen skulle gæsterne betale 1.700 dollars pr. billet, og museet accepterede også bud fra eksterne parter. Deltagere ved arrangementet har udtalt, at det vindende bud på Tesla Cybertruck nåede op på forbløffende 400.000 dollars. De officielle auktionsresultater er endnu ikke blevet offentliggjort. Den oprindelige pris på den dyrere Cybertruck, som forventes at koste over 80.000 dollars, er cirka fem gange højere end denne pris.

Hvor går pengene hen?

Det skal bemærkes, at Petersen Museum, en non-profit organisation, forventes at modtage indtægterne fra denne auktion. Det er uvist, om den vindende byder har fået en tidlig Cybertruck fra Tesla eller kun har en reservation, som de tror er tidlig, på trods af at den høje pris vækker en vis mistanke. Denne auktion er endnu mere mystisk, fordi Tesla historisk set ikke altid har leveret nye køretøjer i præcis overensstemmelse med reservationsrækkefølgen.

Test af Tesla Cybertrucks holdbarhed

To Tesla Cybertrucks begav sig ud på en fantastisk rejse til Mexico i sidste uge, en fornøjelse for Tesla-entusiaster og offroad-eventyrere. Tesla fik mest muligt ud af Starlink-forbindelsen ved at levere en livestream fra en af bilerne, mens den kørte gennem ørkenen tæt på Cabo San Lucas. Dette spændende eventyr begyndte ved grænsen mellem USA og Mexico og strakte sig ned ad den barske Baja-halvø og strakte sig over cirka 2.092 kilometer.

Opladning på farten for Tesla Cybertruck

Man kan undre sig over, hvordan Cybertruck har kørt så langt uden at bruge Teslas Supercharger-infrastruktur. Nøglen ligger i netværket af Level 2-ladere kaldet Destination Chargers, som bliver mere og mere almindeligt. Disse destinationsopladere er bredt fordelt over Baja-halvøen, så Cybertruck kunne tanke op og fortsætte sin rejse.

Teslas CEO Elon Musk havde engang nævnt, at Cybertruck skulle “sparke røv” på sådan en rute, og ud fra hvad en ingeniør i passagersædet fortalte, ser det ud til, at den har gjort netop det. Ingeniøren sagde, at disse Cybertrucks viste sig at være hardcore og bemærkelsesværdigt holdbare, hvilket demonstrerede deres offroad-evner. Men ingen rejse er uden udfordringer, og Cybertrucken punkterede et par gange undervejs – en test, som enhver lastbil kan blive udsat for i udfordrende terræn.

I denne hvirvelvind af Tesla-nyheder har vi været vidne til den forbløffende auktion over en tidlig Tesla Cybertruck til 400.000 dollars på Petersen Automotive Museum, hvilket har fået os til at stille spørgsmålstegn ved den mystiske byder og det unikke “low-VIN”-køretøj, de har erhvervet. Denne uventede transaktion har tilføjet et lag af intriger til den ivrigt ventede udgivelse af Cybertruck.

I mellemtiden begav to Tesla Cybertrucks sig ud på en spændende rejse i Mexico, hvor de flyttede grænserne for elektrisk offroad-kapacitet. Med et live-streamet ørkeneventyr, der strakte sig over 1.300 miles, demonstrerede disse elektriske bæster deres holdbarhed og modstandsdygtighed og tacklede hurtigt det udfordrende Baja-terræn.

Skriv et svar