Social Media
Light
Dark

Tesla Cyberquad for Kids iskee Eurooppaan

The Tesla Cyberquad for Kids Hits Europe

Tesla Cyberquad for Kids julkistettiin juuri Euroopassa. Tämä nelipyöräinen, sähkökäyttöinen seikkailu on enemmän kuin lelu; se on seikkailu. Sähköajoneuvojätti Tesla, on lisännyt uuden helmen kauppatavaramallistoonsa. Valmistaja on tuonut tämän ihanan lelun Eurooppaan sen jälkeen, kun se julkaistiin Kiinassa aiemmin tänä vuonna. Löydät sen Teslan verkkokaupasta, mikä on aiheuttanut melkoisen kohun. Tämä siirto on seurausta siitä, että tuote vedettiin takaisin ja kiellettiin Yhdysvalloissa viime lokakuussa.

Askel ajassa taaksepäin

Tesla toi Cyberquad for Kidsin alun perin markkinoille Yhdysvalloissa vuonna 2021, ja se myytiin loppuun alle 24 tunnissa. Jännitys oli todellista! Sitä esiteltiin jopa Cybertruckin lanseerauksen yhteydessä. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk vihjasi, että täysikokoinen versio saatetaan valmistaa Gigafactory Texasissa.

Tesla Cyberquadin ominaisuudet

Lasten Cyberquadin hinta on 1 990 euroa (noin 2 101 dollaria). Se on suunniteltu 8-12-vuotiaille lapsille. Tämä 24 voltin ja 188 wh:n litiumioniakulla varustettu mini-ATV voi huristella jopa 13 kilometriä tunnissa (8 mph). Sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasta lataamisesta, sillä sen toimintasäde on jopa 19 kilometriä yhdellä latauksella. Lisäksi siinä on kaksi eri nopeusasetusta lapsesi turvallisuuden varmistamiseksi, ja se kestää jopa 68 kilogramman painon.

Uudistetut mahdollisuudet

Asiat saivat kuitenkin käänteen, kun Yhdysvaltain kuluttajansuojakomissio (CPSC) kutsui lelun takaisin turvallisuusongelmiin vedoten. CPSC:n mukaan se ei täyttänyt liittovaltion turvallisuusstandardeja nuorten mönkijöille, erityisesti mekaanisen jousituksen ja rengaspaineen osalta. Takaisinvedon syynä oli tapaus, jossa aikuinen loukkaantui käyttäessään Cyberquad for Kids -mönkijää.

Tesla ei näytä kärsivän. Cyberquad ATV:stä saatetaan julkaista tulevaisuudessa täysikokoinen versio, kuten aiemmin tänä vuonna jätetystä uudesta tavaramerkkihakemuksesta käy ilmi. Musk oli aiemmin ilmaissut ajatuksen sähköisen ATV:n tarjoamisesta Cybertruckin lisävarusteena, vaikka yksityiskohdat ovat edelleen epävarmoja.

Tesla Cyberquadin jännittävä muotoilu

Lasten Cyberquadissa ei ole kyse vain tehosta ja suorituskyvystä, vaan siinä on myös vaikuttava muotoilu. Sen tyylikäs punainen runko ja valkoinen muovirunko muistuttavat mini-Tesla-ajoneuvoa. Akussa ja istuimessa oleva ikoninen sininen “Tesla”-logo tuo viileän lisän. Sisällä litiumioniakkuteknologia takaa, että lapsesi voivat pitää hauskaa ilman huolta päästöistä tai melusta.

Kehittää taitoja

Cyberquad for Kids antaa lasten kehittää motorisia kykyjään, tasapainoaan ja koordinaatiokykyään sen lisäksi, että se on hauska ajettava. Lapsi voi oppia tasapainoilua ja polkemista jollakin viihdyttävän kuntoilulaitteen kaltaisella laitteella. Se on hauskaa ja loistava tapa lisätä voimaa ja ketteryyttä.

Tesla Cyberquad for Kids on saapunut Eurooppaan, ja siitä on tullut nopeasti hitti nuorempien kuljettajien keskuudessa. Tämä mini-ATV on loistava lahja jokaiselle lapselle, joka haluaa nauttia ulkoilmasta ja ripauksesta Teslan taikaa. Siinä on kaunis ulkonäkö, turvallisuusominaisuuksia ja lupaus mahdollisista tulevista malleista. Cyberquad for Kidsin avulla voit antaa lapsellesi välittömästi tutkimusmatkailun ja taitojen kasvun lahjan.

Vastaa