Social Media
Light
Dark

Tesla Cyberquad för barn i Europa

The Tesla Cyberquad for Kids Hits Europe

Tesla Cyberquad för barn har precis presenterats av Tesla i Europa. Detta fyrhjuliga, eldrivna äventyr är mer än en leksak – det är ett äventyr. Elfordonsjätten Tesla har lagt till en ny pärla till sin samling av varor. Denna underbara leksak har introducerats till Europa av tillverkaren efter att ha släppts i Kina tidigare i år. Du hittar den i Teslas onlinebutik och skapar en hel del surr. Detta drag följer en återkallelse och förbud mot produkten i USA i oktober förra året.

Att ta ett steg tillbaka i tiden

Tesla lanserade Cyberquad for Kids i USA 2021 och sålde slut på mindre än 24 timmar. Spänningen var på riktigt! Den visades till och med upp tillsammans med lanseringen av Cybertruck. Elon Musk, Teslas VD, antydde att en fullstor version kan komma att tillverkas i Gigafactory Texas.

Funktioner i Tesla Cyberquad

Cyberquad for Kids kommer med en prislapp på 1,990 2,101 euro (cirka XNUMX XNUMX dollar). Den är utformad för barn i åldrarna 8 till 12 år. Med ett 24 volts 188Wh litiumjonbatteri kan denna mini-ATV zooma upp till 13 kilometer per timme (8 mph). Du behöver inte oroa dig för ständig laddning, eftersom den har en räckvidd på upp till 19 kilometer (11,8 miles) på en enda laddning. Dessutom har den två olika hastighetsinställningar för att garantera ditt barns säkerhet, och den kan hantera en vikt på upp till 68 kg (~150 pounds).

Förnyade möjligheter

Saker och ting tog dock en vändning när den amerikanska konsumentproduktsäkerhetskommissionen (CPSC) återkallade leksaken med hänvisning till säkerhetsproblem. CPSC sa att den inte uppfyllde federala säkerhetsstandarder för ungdoms-ATV, särskilt när det gäller mekanisk fjädring och däcktryck. Återkallelsen föranleddes av en incident där en vuxen skadades när han använde Cyberquad for Kids.

Tesla verkar inte ha påverkats. En fullstor version av Cyberquad ATV kan komma att lanseras i framtiden, enligt en ny varumärkesansökan som de lämnade in tidigare i år. Musk hade tidigare uttryckt idén om att erbjuda den elektriska ATV:n som ett tillägg till Cybertruck, även om detaljerna fortfarande är osäkra.

En spännande design av Tesla Cyberquad

Cyberquad för barn handlar inte bara om kraft och prestanda, den har också en imponerande design. Dess snygga röda ram och vita plastkropp liknar ett Tesla-fordon i miniformat. Den ikoniska “Tesla”-logotypen i blått på batteriet och sätet ger en cool touch. Inuti säkerställer litiumjonbatteritekniken att dina barn kan ha massor av kul utan att behöva oroa sig för utsläpp eller buller.

Perfekt för att utveckla färdigheter

Cyberquad for Kids ger barn möjlighet att utveckla sin motorik, balans och koordination, samtidigt som det är en rolig åktur. Ett barn kan lära sig att balansera och trampa på något som liknar en underhållande träningsmaskin. Det är jätteroligt och ett fantastiskt sätt att öka styrka och smidighet.

Tesla Cyberquad för barn har anlänt till Europa och blir snabbt en succé för yngre förare. Denna mini-ATV är en fantastisk present till alla barn som är ivriga att njuta av naturen med en gnutta Tesla-magi. Den har ett vackert utseende, säkerhetsfunktioner och ett löfte om potentiella framtida modeller. Med Cyberquad för barn kan du omedelbart ge ditt barn gåvan att utforska och utveckla sina färdigheter.

Lämna ett svar