Social Media
Light
Dark

Tesla Cyberquad for børn rammer Europa

The Tesla Cyberquad for Kids Hits Europe

Tesla Cyberquad for Kids er netop blevet annonceret af Tesla i Europa. Dette firehjulede, eldrevne eventyr er mere end et stykke legetøj; det er et eventyr. Den elektriske bilgigant Tesla har tilføjet en ny perle til sin merchandise-samling. Dette vidunderlige legetøj er blevet introduceret til Europa af producenten efter at være blevet udgivet i Kina tidligere på året. Du kan finde det i Teslas onlinebutik, hvilket har skabt en del opmærksomhed. Dette skridt følger en tilbagekaldelse og et forbud mod produktet i USA i oktober sidste år.

Et skridt tilbage i tiden

Tesla lancerede oprindeligt Cyberquad for Kids i USA i 2021 og fik udsolgt på mindre end 24 timer. Spændingen var ægte! Den blev endda præsenteret sammen med lanceringen af Cybertruck. Elon Musk, Teslas CEO, antydede, at en version i fuld størrelse måske ville blive fremstillet på Gigafactory Texas.

Tesla Cyberquads funktioner

Cyberquad for Kids kommer med en pris på 1.990 euro (ca. 2.101 kr.). Den er designet til børn i alderen 8 til 12 år. Med et 24-volt, 188Wh lithium-ion-batteri kan denne mini-ATV køre op til 13 kilometer i timen (8 mph). Du behøver ikke at bekymre dig om konstant genopladning, da den har en rækkevidde på op til 19 kilometer på en enkelt opladning. Desuden har den to forskellige hastighedsindstillinger for at sikre dit barns sikkerhed, og den kan håndtere en vægt på op til 68 kg.

Fornyede muligheder

Men tingene tog en drejning, da U.S. Consumer Product Safety Commission (CPSC) tilbagekaldte legetøjet med henvisning til sikkerhedsproblemer. CPSC sagde, at den ikke levede op til de føderale sikkerhedsstandarder for ATV’er til unge, især med hensyn til mekanisk affjedring og dæktryk. Tilbagekaldelsen blev foranlediget af en hændelse, hvor en voksen kom til skade, mens han brugte Cyberquad for Kids.

Tesla synes ikke at være berørt. Ifølge en ny varemærkeansøgning, som de indsendte tidligere i år, kan der komme en fuld størrelse version af Cyberquad ATV’en i fremtiden. Musk havde tidligere udtrykt idéen om at tilbyde den elektriske ATV som en tilføjelse til Cybertruck, selvom detaljerne stadig er usikre.

Et spændende design af Tesla Cyberquad

Cyberquad til børn handler ikke kun om kraft og ydeevne; den har også et imponerende design. Dens slanke røde ramme og hvide plastikkrop ligner en mini Tesla. Det ikoniske “Tesla”-logo i blåt på batteriet og sædet tilføjer et cool touch. Indeni sikrer lithium-ion-batteriteknologien, at dine børn kan have masser af sjov uden at bekymre sig om emissioner eller støj.

Fantastisk til udvikling af færdigheder

Cyberquad for Kids giver børn mulighed for at udvikle deres motoriske evner, balance og koordination, ud over at det er en sjov tur. Et barn kan lære at balancere og træde i pedalerne på noget, der ligner en underholdende træningsmaskine. Det er sjovt og en fantastisk måde at øge styrke og smidighed på.

Tesla Cyberquad for Kids er kommet til Europa og er hurtigt blevet et hit blandt de yngre kørere. Denne mini-ATV er en fantastisk gave til ethvert barn, der er ivrig efter at nyde udendørslivet med et strejf af Tesla-magi. Den har et smukt udseende, sikkerhedsfunktioner og løfter om potentielle fremtidige modeller. Med Cyberquad for Kids kan du med det samme give dit barn en gave i form af udforskning og udvikling af færdigheder.

Skriv et svar