Social Media
Light
Dark

De Tesla Cyberquad voor kinderen komt naar Europa

The Tesla Cyberquad for Kids Hits Europe

De Tesla Cyberquad voor kinderen is net aangekondigd door Tesla in Europa. Dit vierwielige, elektrisch aangedreven avontuur is meer dan speelgoed; het is een avontuur. De elektrische voertuiggigant Tesla heeft een nieuw juweeltje toegevoegd aan zijn merchandise collectie. Dit prachtige speelgoed is door de fabrikant in Europa geïntroduceerd nadat het eerder dit jaar in China was uitgebracht. Je kunt het vinden in de online winkel van Tesla, wat voor veel ophef heeft gezorgd. Deze stap volgt op het terugroepen en verbieden van het product in de Verenigde Staten afgelopen oktober.

Een stap terug in de tijd

Tesla lanceerde de Cyberquad for Kids voor het eerst in de Verenigde Staten in 2021 en was in minder dan 24 uur uitverkocht. De opwinding was echt! Hij werd zelfs getoond naast de lancering van de Cybertruck. Elon Musk, CEO van Tesla, liet doorschemeren dat er mogelijk een full-size versie zou worden geproduceerd in de Gigafactory Texas.

Kenmerken Tesla Cyberquad

De Cyberquad for Kids heeft een prijskaartje van 1.990 euro (ongeveer $2.101). Hij is ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Met een 24-volt, 188Wh lithium-ion batterij kan deze mini-ATV tot 13 kilometer per uur zoomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over constant opladen, want hij heeft een bereik tot 19 kilometer (11,8 mijl) met één keer opladen. Bovendien heeft hij twee verschillende snelheidsinstellingen om de veiligheid van je kind te garanderen en kan hij een gewicht tot 68 kilogram aan.

Vernieuwde mogelijkheden

De zaken namen echter een wending toen de U.S. Consumer Product Safety Commission (CPSC) het speelgoed terugriep vanwege veiligheidsproblemen. De CPSC zei dat het niet voldeed aan de federale veiligheidsnormen voor ATV’s voor jongeren, met name wat betreft mechanische ophanging en bandenspanning. De terugroepactie werd veroorzaakt door een incident waarbij een volwassene gewond raakte tijdens het gebruik van de Cyberquad for Kids.

Tesla lijkt niet getroffen. Een volledige versie van de Cyberquad ATV kan in de toekomst worden uitgebracht, volgens een nieuwe aanvraag voor een handelsmerk die eerder dit jaar is ingediend. Musk had al eerder het idee geuit om de elektrische ATV aan te bieden als aanvulling op de Cybertruck, maar de details blijven onzeker.

Een spannend ontwerp van de Tesla Cyberquad

De Cyberquad voor kinderen draait niet alleen om kracht en prestaties; hij heeft ook een indrukwekkend ontwerp. Het slanke rode frame en de witte plastic behuizing lijken op een mini Tesla. Het iconische “Tesla”-logo in blauw op de batterij en het zitje zorgt voor een coole touch. Binnenin zorgt de lithium-ion accutechnologie ervoor dat je kinderen veel plezier kunnen beleven zonder zich zorgen te maken over uitstoot of lawaai.

Geweldig voor het ontwikkelen van vaardigheden

Met de Cyberquad for Kids kunnen kinderen niet alleen een leuke rit maken, maar ook hun motoriek, evenwicht en coördinatie ontwikkelen. Een kind kan leren balanceren en trappen op iets dat lijkt op een leuke fitnessmachine. Het is een feest en een geweldige manier om kracht en behendigheid te vergroten.

De Tesla Cyberquad voor kinderen is in Europa gearriveerd en wordt al snel een hit voor jongere rijders. Deze mini-ATV is een geweldig cadeau voor elk kind dat wil genieten van het buitenleven met een vleugje Tesla-magie. Hij heeft een prachtig uiterlijk, veiligheidsvoorzieningen en de belofte van mogelijke toekomstige modellen. Met de Cyberquad for Kids kun je je kind meteen het geschenk geven van verkenning en vaardigheidsgroei.

Geef een reactie