Social Media
Light
Dark

Rabatter på Tesla Model Y og Model 3 driver salget af brændstof i slutningen af året

Tesla Model Y and Model 3 Discounts Drive fuel Year-End Sales

Markedslederen inden for elbiler er begyndt at give betydelige rabatter på deres Tesla Model Y- og Model 3-køretøjer i Canada og USA i et planlagt forsøg på at øge salget og nå årets slutmål. Denne strategiske beslutning, den første i flere måneder, forsøger at vække kundernes opmærksomhed og sætte skub i salget i den sidste måned af kvartalet og året.”

Rabatter på Tesla Model Y og Model 3 vender tilbage

I år har Tesla med jævne mellemrum indført rabatter på deres eksisterende lagerbiler. Det seneste eksempel blev observeret i august, hvor rabatterne nåede helt op på 5.700 dollars på udvalgte Model 3-biler i Canada. Virksomheden har genindført disse rabatter og udvidet nedslagene til Model 3 lineup og Model Y.

Oversigt over Model 3-rabatter

Rabatterne på Model 3 varierer fra model til model, med rabatter på op til 4.620 dollars i forskellige versioner. I Vancouver kan Long Range-modellen f.eks. nu fås for 61.370 dollars, hvilket er en betydelig reduktion i forhold til den oprindelige pris på 65.990 dollars. Lignende prisreduktioner på ca. 4.100 dollars kan ses i varianter med baghjulstræk (RWD), såsom Multi-Coat Red, der fås i Vancouver for 54.490 dollars. Disse priser inkluderer ikke eventuelle føderale eller provinsielle incitamenter, som kan være på i alt 12.000 dollars i Quebec og 9.000 dollars i British Columbia.

Amerikanske rabatter på Model 3

I mellemtiden er der i USA rabatter på Model 3 på op til 3.000 dollars, eksklusive det igangværende amerikanske skatteincitament på 7.500 dollars. Teslas advarsel om et fald i denne kredit til $ 3.750 næste år katalyserer potentielle købere til at drage fordel af de eksisterende gode tilbud.

Tesla Model Y-rabatter

Selvom der er rabatter på Model Y, er de ikke så betydelige som på Model 3. Den mest betydelige rabat, der er registreret i Canada, er $ 2,260, mens nedslag i USA er over $ 3,000.

Teslas salgsmål og marketingstrategi

Med 1.324.074 leverede biler i de første tre kvartaler er Tesla fortsat opsat på at nå sit årlige mål på 1,8 millioner leveringer. Det ser ud til at kunne lade sig gøre, især med den stærke leverance på 435.059 nye biler på verdensplan i 3. kvartal, som blev drevet frem af kritiske fabriksændringer, der øgede produktionskapaciteten.

Historisk set har Tesla været afhængig af prisjusteringer for at skabe efterspørgsel, men indtil dette nylige skift havde Tesla afstået fra direkte rabatter på biler. Nu, hvor årets og kvartalets afslutning nærmer sig, er Tesla bevidst vendt tilbage til at tilbyde rabatter, hvilket understreger et kritisk skift i deres salgsstrategi.

Indflydelse fra skattefradrag og fokus på årsskiftet

Teslas forsigtighed med hensyn til det potentielle tab af det fulde skattefradrag på basismodellen 3 næste år er en stærk motivationsfaktor for forbrugerne til at overveje at købe inden årets udgang og drage fordel af rabatter og skatteincitamenter.

Især er rabatter på nye Model 3- og Model Y-køretøjer aktive på Teslas hjemmeside, hvor næsten helt nye køretøjer tilbydes til reducerede priser, suppleret med skattefradraget på 7.500 dollars.

Teslas velovervejede beslutning om at genindføre rabatter på biler stemmer overens med deres strategiske mål om at nå betydelige salgsmål ved årets udgang. Disse besparelser, sammen med de lokkende skattelettelser, giver potentielle købere en fristende chance for at deltage i den elektriske revolution og blive stolte ejere af Teslas moderne køretøjer inden årets udgang.

Skriv et svar