Social Media
Light
Dark

Tesla Model Y ja Model 3 Alennukset Drive polttoaineen vuoden lopun myyntiä

Tesla Model Y and Model 3 Discounts Drive fuel Year-End Sales

Sähköautojen markkinajohtaja on alkanut tarjota huomattavia alennuksia Tesla Model Y- ja Model 3 -ajoneuvoistaan Kanadassa ja Yhdysvalloissa suunnitellussa yrityksessä lisätä myyntiä ja saavuttaa vuoden lopun tavoitteet. Tällä strategisella päätöksellä, joka on ensimmäinen useaan kuukauteen, yritetään herättää asiakkaiden huomio ja vauhdittaa myyntiä vuosineljänneksen ja vuoden viimeisen kuukauden aikana.”

Tesla Model Y:n ja Model 3:n alennusten paluu

Tänä vuonna Tesla on ottanut määräajoin käyttöön alennuksia olemassa oleviin varastossa oleviin ajoneuvoihinsa. Viimeisin tapaus havaittiin elokuussa, jolloin alennukset nousivat jopa 5 700 dollariin tietyissä Model 3 -autoissa Kanadassa. Yhtiö on palauttanut nämä alennukset ja laajentanut alennukset koskemaan Model 3 -mallistoa ja Model Y:tä.

Model 3 -alennukset Yleiskatsaus

Model 3:n alennukset vaihtelevat mallikohtaisesti, ja alennuksia on saatavilla jopa 4 620 dollaria eri versioissa. Esimerkiksi Vancouverissa Long Range -malli on nyt saatavilla 61 370 dollarilla, mikä on merkittävä alennus alkuperäisestä 65 990 dollarin hinnasta. Samanlaisia, noin 4 100 dollarin alennuksia voi saada myös takavetoisiin (RWD) muunnelmiin, kuten Vancouverissa saatavana olevaan Multi-Coat Red -vaihtoehtoon, jonka hinta on 54 490 dollaria. Nämä hinnat eivät sisällä mahdollisia liittovaltion tai provinssin kannustimia, jotka voivat olla yhteensä 12 000 dollaria Quebecissä ja 9 000 dollaria Brittiläisessä Kolumbiassa.

Model 3:n alennukset Yhdysvalloissa

Samaan aikaan Yhdysvalloissa Model 3:n alennukset ovat jopa 3 000 dollaria, kun ei oteta huomioon Yhdysvalloissa meneillään olevaa 7 500 dollarin verokannustinta. Teslan varovaisuus tämän hyvityksen pudottamisesta 3 750 dollariin ensi vuonna saa potentiaaliset ostajat hyödyntämään nykyisiä löytöjä.

Tesla Model Y -alennukset

Vaikka Model Y:stä on saatavilla alennuksia, ne eivät ole yhtä merkittäviä kuin Model 3:n alennukset. Merkittävin Kanadassa kirjattu alennus on 2 260 dollaria, kun taas Yhdysvalloissa alennukset ovat yli 3 000 dollaria.

Teslan myyntitavoite ja markkinointistrategia

Kolmen ensimmäisen vuosineljänneksen aikana toimitetut 1 324 074 autoa osoittavat, että Tesla on edelleen sitoutunut saavuttamaan 1,8 miljoonan auton vuositavoitteensa. Tavoite vaikuttaa saavutettavissa olevalta, etenkin kun otetaan huomioon, että kolmannella neljänneksellä toimitettiin maailmanlaajuisesti 435 059 uutta autoa, mikä johtui tuotantokapasiteettia lisänneistä kriittisistä tehdasmuutoksista.

Tesla on perinteisesti luottanut hinnanmuutoksiin kysynnän synnyttämiseksi, ja se on pidättäytynyt suorista ajoneuvojen alennuksista tähän viimeaikaiseen muutokseen asti. Vuoden ja vuosineljänneksen lopun lähestyessä Tesla on tietoisesti palannut tarjoamaan alennuksia, mikä korostaa ratkaisevaa muutosta sen myyntistrategiassa.

Verohyvityksen vaikutus ja vuoden lopun keskittyminen

Teslan varovaisuus siitä, että Model 3:n perusmallin verohyvitys saatetaan menettää kokonaan ensi vuonna, motivoi kuluttajia harkitsemaan ostoa vuoden loppuun mennessä ja hyödyntämään alennuksia ja verokannustimia.

Teslan verkkosivustolla on aktiivisia alennuksia uusista Model 3- ja Model Y -ajoneuvoista, ja siellä on esillä lähes upouusia ajoneuvoja alennettuun hintaan, jota täydentää 7500 dollarin verohyvityksen saatavuus.

Teslan harkittu päätös ottaa ajoneuvojen alennukset uudelleen käyttöön on linjassa sen strategisen tavoitteen kanssa saavuttaa merkittävät myyntitavoitteet vuoden lopussa. Säästöt ja verohelpotukset tarjoavat mahdollisille ostajille houkuttelevan mahdollisuuden liittyä sähköiseen vallankumoukseen ja tulla Teslan nykyaikaisten ajoneuvojen ylpeiksi omistajiksi ennen vuoden loppua.

Vastaa