Social Media
Light
Dark

Tesla Yoke Steering: Venter på opgradering af hornet

Tesla Yoke Steering: Awaiting the Horn Upgrade

Tesla Model S- og Model X-ejere, der ivrigt venter på airbag-hornet på deres yoke-rat, har grund til at forvente dets snarlige ankomst. Bevis for denne længe ventede funktion er dukket op i kildekoden til den seneste softwareopdatering.

Et Tesla Yoke-rat

Introduktionen af yoke-rattet var en af de væsentlige ændringer, som Tesla foretog i 2021-opdateringen af Model S og Model X. I stedet for at bruge et traditionelt sfærisk rat, brugte Tesla et futuristisk yoke-design. En ny tidsalder for køretøjskontrol begyndte, da gear- og blinklysstængerne på samme tid blev erstattet af touch-kontroller på rattet.

På den anden side gav det nye ågdesign visse vanskeligheder. Selvom airbaggen forblev i midten, flyttede Tesla hornet til en touch-knap, hvilket forvirrede førere, der var vant til det konventionelle arrangement. Det blev hurtigt et problem at finde hornet, især når der skulle ske noget med det samme. Det viste sig at være svært at overvinde muskelhukommelsen ved automatisk at ramme midten af åget.

Tesla: Brugerfeedback sætter gang i forandringerne

Tesla Yoke Steering: Awaiting the Horn Upgrade

Som reaktion på brugerfeedback foreslog Tesla i første omgang at dække alle knapper på højre side af åget for at aktivere hornet. Elon Musk, CEO, indrømmede til sidst, at der var plads til forbedringer og afslørede i begyndelsen af 2022, at alle Model S/X fremstillet efter november 2021 havde en “push center horn”-funktion. Aktiveringen afventede dog en softwareopdatering.

Selvom der er gået to år siden Elon Musks meddelelse, er den forventede softwareopdatering stadig udeblevet. Tesla-entusiaster har spændt ventet på aktiveringen af det lovede “push center horn”

En antydning af håb

Takket være den seneste udvikling i kildekoden til softwareopdateringen 2023.44.30.8 er der håb, opdaget af den velkendte Tesla-hacker @greentheonly. Et“mekanisk horn” lavet specielt til Model S og Model X er nævnt i koden.

Forventninger til afsløringen

Fortiden indikerer, at sådanne funktioner muligvis ikke er tilgængelige for brugerne i et par uger eller måneder på trods af den spænding, dette fund har vakt. Funktionen “mekanisk horn” er noget, som Tesla-entusiaster er spændte på at se implementeret snart. Tesla-entusiaster forventer ivrigt en hurtig implementering af funktionen “mekanisk horn”, der tilføjer et afgørende element til den unikke oplevelse med ågstyring.

Endelig kan ventetiden på airbag-hornet i Teslas yoke-rat slutte, hvilket vil lette Model S- og Model X-kunder, der har længtes efter denne kritiske sikkerhedsfunktion.

Skriv et svar