Social Media
Light
Dark

Teslas CyberTruck afsløret i al sin camouflerede pragt

En camoufleret version af Teslas længe ventede Cybertruck blev for nylig set i Palo Alto, Californien, og tiltrak sig endnu en gang opmærksomhed fra både entusiaster og fans. Observationerne gav et nærmere kig på lastbilen og satte gang i spekulationer om dens sandsynlige endelige design, ligesom de billeder, der blev offentliggjort på CybertruckOwnersClubs hjemmeside. Teslas CEO Elon Musk kommenterede videoen og gav sit besyv med, hvilket øgede interessen for den fremtidige elektriske varevogn.

Tesla har ikke tradition for at bruge camouflage i stor udstrækning på prototyper. Det skyldes primært, at Tesla er vant til at udgive prototyper, der er ret tæt på de endelige produkter. I modsætning hertil frigiver andre producenter ofte tidlige prototyper, der gennemgår betydelige ændringer, før de går i produktion.

Den camouflerede Cybertruck er byens samtaleemne

Billeder lagt ud på CybertruckOwnersClub-forummet og en video af bilen, der forlader en In-N-Out drive-in, har givet et glimt af, hvordan Cybertrucks endelige udseende kunne blive. Hvis Elon Musks kommentar i videoen, “It’s a tradition”, er noget at gå efter, kan denne version være meget tæt på det endelige produkt.

Designændringer og velkendte funktioner

Cybertrucks overordnede udseende har for nylig gennemgået nogle små designændringer, men det er stadig meget tæt på den oprindelige idé. Forbedringerne er ikke radikalt anderledes, end hvad Elon Musk tidligere har fortalt Drive Tesla, og det viser den camouflerede version også. Gigawiperen, som er et nøgleelement i Cybertruck, er der stadig og har sit karakteristiske udseende.

Modig og futuristisk

I modsætning til Cybertrucks runde legetøjs-/rat-hybrid, der blev præsenteret på Investor Day, har Cybertruck i forklædning et rundt rat. Det sfæriske rat, der kortvarigt blev set i en nylig Tesla Bot-opdateringsvideo, matcher denne baggrundsscene. Disse detaljer betyder, at kunderne vil have en række rat at vælge imellem, når bilen går i produktion.

En indpakket cyber-lastbil

Disse observationer giver os også mulighed for at se en indpakket Cybertruck for første gang, hvilket giver os en idé om, hvordan køretøjet kan se ud i andre farver. Mens Cybertrucks rustfri stålfinish gør den til et karakteristisk køretøj på vejen, har flere potentielle ejere sagt, at de gerne vil klæde deres bil i forskellige farver, da Tesla ikke tilbyder malingsmuligheder.

Fremskyndelse af lanceringen

Teslas seneste opdatering indikerer, at produktionen af Cybertruck vil begynde senere på sommeren. Elon Musk har til hensigt at planlægge en særlig leveringsbegivenhed i slutningen af tredje kvartal i år. Ifølge rapporter fra Teslas leverandører forventes virksomheden at færdiggøre den første Cybertruck release candidate i august 2023. Prøveudgivelsen er den endelige version, før køretøjet officielt begynder at blive masseproduceret og får sin offentlige debut.

Uanset hvad årsagen er, er der ingen tvivl om, at den camouflageklædte Tesla Cybertruck har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Det kan man se på billederne, hvor folk undrer sig og tager billeder af Cybertruck, mens den kører væk fra In-N-Out Burger drive-through. Fans venter spændt på den officielle afsløring af Cybertruck og chancen for at køre denne revolutionerende elektriske pick-up, mens Tesla forbereder sig på at bygge den.

Skriv et svar