Social Media
Light
Dark

Tesla’s CyberTruck onthuld in al zijn gecamoufleerde glorie

Een gecamoufleerde versie van Tesla’s langverwachte Cybertruck werd onlangs gespot in Palo Alto, Californië, en trok opnieuw de aandacht van liefhebbers en fans. De waarnemingen gaven een beter beeld van de truck en leidden tot speculaties over het vermoedelijke uiteindelijke ontwerp, net als de afbeeldingen die op de website van de CybertruckOwnersClub zijn gepubliceerd. Elon Musk, CEO van Tesla, gaf commentaar op de video en gaf zijn mening, waardoor de interesse in de toekomstige elektrische bestelwagen alleen maar toenam.

Tesla gebruikt van oudsher niet veel camouflage op prototypes. Dat komt vooral omdat Tesla gewend is prototypes uit te brengen die vrij dicht bij de uiteindelijke producten liggen. Andere fabrikanten daarentegen brengen vaak vroege prototypes uit die aanzienlijke wijzigingen ondergaan voordat ze in productie gaan.

De gecamoufleerde Cybertruck is het gesprek van de dag

Foto’s op het CybertruckOwnersClub forum en een video van de auto die een In-N-Out drive-in verlaat, geven een glimp van hoe de Cybertruck er uiteindelijk uit zou kunnen zien. Als we afgaan op de opmerking van Elon Musk in de video, “Het is een traditie”, zou deze versie wel eens heel dicht in de buurt kunnen komen van het uiteindelijke product.

Ontwerpwijzigingen en bekende kenmerken

Het algemene uiterlijk van de Cybertruck heeft onlangs enkele kleine wijzigingen ondergaan, maar het blijft heel dicht bij het oorspronkelijke idee. De verbeteringen zijn niet radicaal anders dan wat Elon Musk eerder vertelde aan Drive Tesla, en de gecamoufleerde versie laat dit ook zien. De Gigawiper, een belangrijk element van de Cybertruck, is er nog steeds, met zijn kenmerkende uiterlijk.

Gedurfd en futuristisch

In tegenstelling tot de ronde speelgoed/stuurwielhybride van de Cybertruck die op de Investor Day werd gepresenteerd, heeft de vermomde Cybertruck een rond stuurwiel. Het bolvormige stuurwiel dat kort te zien was in een recente updatevideo van Tesla Bot past bij deze achtergrondscène. Deze specifieke kenmerken betekenen dat klanten een reeks stuurwielkeuzes zullen hebben wanneer de auto in productie gaat.

Een ingepakte cybervrachtwagen

Deze observaties stellen ons ook in staat om voor het eerst een gewrapte Cybertruck te zien, waardoor we een idee krijgen van hoe het voertuig eruit zou kunnen zien in andere kleuren. Hoewel de roestvrijstalen afwerking van de Cybertruck het een opvallend voertuig op de weg maakt, hebben verschillende potentiële eigenaren gezegd dat ze hun auto graag in andere kleuren zouden willen aankleden, omdat Tesla geen verfopties aanbiedt.

Versnelde lancering

Tesla’s laatste update geeft aan dat de productie van de Cybertruck later deze zomer zal beginnen. Elon Musk is van plan om aan het eind van het derde kwartaal van dit jaar een speciale levering te plannen. Volgens rapporten van Tesla’s leveranciers zal het bedrijf naar verwachting de eerste Cybertruck-releasekandidaat in augustus 2023 voltooien. De proefversie is de laatste versie voordat het voertuig officieel in massaproductie gaat en zijn publieksdebuut maakt.

Wat de reden ook is, er bestaat geen twijfel over dat de gecamoufleerde Tesla Cybertruck veel aandacht heeft getrokken. Dit is te zien op de beelden waarop mensen de Cybertruck bewonderen en fotograferen terwijl hij wegrijdt bij de drive-through van In-N-Out Burger. Fans kijken reikhalzend uit naar de officiële onthulling van de Cybertruck en de kans om in deze revolutionaire elektrische pick-up te rijden terwijl Tesla de bouw ervan voorbereidt.

Geef een reactie