Social Media
Light
Dark

Teslan CyberTruck esiteltiin kaikessa naamioidussa loistossaan

Teslan odotetun Cybertruckin naamioitu versio nähtiin hiljattain Palo Altossa, Kaliforniassa, ja se herätti jälleen kerran sekä harrastajien että fanien huomion. Havainnot tarjosivat lähempää näkemystä kuorma-autosta ja herättivät spekulaatioita sen todennäköisestä lopullisesta suunnittelusta, kuten myös CybertruckOwnersClub-sivustolla julkaistut kuvat. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk kommentoi videota ja tarjosi ajatuksiaan, mikä lisäsi kiinnostusta tulevaa sähköautoa kohtaan.

Tesla ei ole perinteisesti käyttänyt naamiointia laajasti prototyypeissä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Tesla on tottunut julkaisemaan prototyyppejä, jotka ovat melko lähellä lopullisia tuotteita. Sen sijaan muut valmistajat julkaisevat usein varhaisia prototyyppejä, joihin tehdään merkittäviä muutoksia ennen tuotantoon siirtymistä.

Naamioitu Cybertruck on kaupungin puheenaiheena

CybertruckOwnersClub-foorumilla julkaistut kuvat ja video, jossa auto poistuu In-N-Out drive-in -ravintolasta, ovat antaneet vilauksen siitä, millainen Cybertruckin lopullinen ulkonäkö voisi olla. Jos Elon Muskin videolla esittämästä kommentista “It’s a tradition” on jotain pääteltävissä, tämä versio voi olla hyvin lähellä lopullista tuotetta.

Muotoilumuutokset ja tutut ominaisuudet

Cybertruckin yleisilmeeseen on viime aikoina tehty pieniä muutoksia, mutta se on edelleen hyvin lähellä alkuperäistä ideaa. Parannukset eivät poikkea radikaalisti siitä, mitä Elon Musk on aiemmin kertonut Drive Teslalle, ja naamioitu versio osoittaa tämän myös. Cybertruckin keskeinen elementti, Gigawiper, on edelleen olemassa ja sen tunnusomainen ulkoasu on tallella.

Rohkea ja futuristinen

Toisin kuin sijoittajapäivänä esitellyssä Cybertruckin pyöreässä lelu/ohjauspyörä-hybridissä, naamioidussa Cybertruckissa on pyöreä ohjauspyörä. Tähän taustakuvaan sopii pallomainen ohjauspyörä, joka nähtiin lyhyesti tuoreessa Tesla Bot -päivitysvideossa. Nämä yksityiskohdat merkitsevät sitä, että asiakkailla on useita erilaisia ohjauspyörävaihtoehtoja, kun auto menee tuotantoon.

Kääritty kyberauto

Näiden havaintojen ansiosta voimme myös nähdä ensimmäistä kertaa käärityn Cybertruckin, mikä antaa meille käsityksen siitä, miltä ajoneuvo voisi näyttää muissa väreissä. Vaikka Cybertruckin ruostumattomasta teräksestä valmistettu viimeistely tekee siitä erottuvan ajoneuvon tiellä, useat potentiaaliset omistajat ovat sanoneet haluavansa pukea autonsa eri väreihin, sillä Tesla ei tarjoa maalausvaihtoehtoja.

Markkinoille tulon nopeuttaminen

Teslan viimeisimmän päivityksen mukaan Cybertruckin tuotanto alkaa myöhemmin tänä kesänä. Elon Musk aikoo suunnitella erityisen toimitustapahtuman tämän vuoden kolmannen neljänneksen loppuun. Teslan tavarantoimittajilta saatujen raporttien mukaan yhtiön odotetaan saavan ensimmäisen Cybertruckin julkaisukandidaatin valmiiksi elokuuhun 2023 mennessä. Näytejulkaisu on lopullinen versio ennen kuin ajoneuvo aloittaa virallisesti sarjatuotannon ja debytoi julkisesti.

Oli syy mikä tahansa, ei ole epäilystäkään siitä, että naamioitu Tesla Cybertruck on herättänyt paljon huomiota. Tämä näkyy kuvissa, joissa ihmiset ihmettelevät ja ottavat valokuvia Cybertruckista, kun se ajaa pois In-N-Out Burgerin drive-inistä. Fanit odottavat innokkaasti Cybertruckin virallista julkistamista ja mahdollisuutta ajaa tätä vallankumouksellista sähkökäyttöistä pick-upia, kun Tesla valmistautuu sen rakentamiseen.

Vastaa