Social Media
Light
Dark

Teslas CyberTruck avtäckt i all sin kamouflerade prakt

En kamouflerad version av Teslas efterlängtade Cybertruck sågs nyligen i Palo Alto i Kalifornien, vilket återigen väckte uppmärksamhet hos både entusiaster och fans. Observationerna gav en närmare titt på lastbilen och väckte spekulationer om dess troliga slutliga design, liksom de bilder som publicerades på CybertruckOwnersClubs webbplats. Teslas VD Elon Musk kommenterade videon och gav sina tankar, vilket ökade intresset för den framtida elektriska skåpbilen.

Tesla har traditionellt inte använt kamouflage i någon större utsträckning på prototyper. Detta beror främst på att Tesla är vana vid att släppa prototyper som är ganska nära de slutliga produkterna. Andra tillverkare släpper däremot ofta tidiga prototyper som genomgår betydande modifieringar innan de går i produktion.

Den kamouflerade Cybertrucken är stadens samtalsämne

Bilder som publicerats på CybertruckOwnersClub-forumet och en video där bilen lämnar en In-N-Out drive-in har gett en glimt av hur Cybertrucks slutliga utseende kan komma att se ut. Om Elon Musks kommentar i videon, “Det är en tradition”, är något att gå efter, kan den här versionen vara mycket nära den slutliga produkten.

Designförändringar och bekanta funktioner

Cybertruckens övergripande utseende har nyligen genomgått några små designförändringar, men den ligger fortfarande mycket nära den ursprungliga idén. Förbättringarna skiljer sig inte radikalt från vad Elon Musk tidigare har sagt till Drive Tesla, och den kamouflerade versionen visar detta också. Gigawipern, en viktig del av Cybertruck, finns fortfarande kvar med sitt distinkta utseende.

Djärv och futuristisk

Till skillnad från Cybertrucks runda leksaks-/ratthybrid som presenterades på investerardagen, har den förklädda Cybertrucken en rund ratt. Den sfäriska ratten som kort visades i en ny Tesla Bot-uppdateringsvideo matchar denna bakgrundsscen. Dessa detaljer innebär att kunderna kommer att ha en rad olika rattval när bilen går i produktion.

En inplastad cyberlastbil

Dessa observationer gör det också möjligt för oss att se en inplastad Cybertruck för första gången, vilket ger oss en uppfattning om hur fordonet kan se ut i andra färger. Cybertruckens rostfria finish gör den till ett distinkt fordon på vägen, men flera potentiella ägare har sagt att de skulle vilja klä sin bil i olika färger eftersom Tesla inte erbjuder några lackalternativ.

Snabbare lansering

Teslas senaste uppdatering indikerar att produktionen av Cybertruck kommer att inledas senare i sommar. Elon Musk har för avsikt att planera ett speciellt leveranstillfälle i slutet av tredje kvartalet i år. Enligt rapporter från Teslas leverantörer förväntas företaget slutföra den första Cybertruck release candidate i augusti 2023. Provutgåvan är den slutliga versionen innan fordonet officiellt börjar serieproduceras och gör sin offentliga debut.

Oavsett anledning råder det ingen tvekan om att den kamouflageklädda Tesla Cybertruck har väckt stor uppmärksamhet. Detta kan ses på bilderna där människor förundras och tar bilder av Cybertruck när den kör iväg från In-N-Out Burger drive-through. Fansen väntar ivrigt på den officiella avtäckningen av Cybertruck och chansen att köra denna revolutionerande elektriska pickup när Tesla förbereder sig för att bygga den.

Lämna ett svar