Social Media
Light
Dark

Tesla Investor Day 2023 -tapahtuma

Tesla on suunnitellut virallisen esityksen 1. maaliskuuta 2023 sijoittajapäivänä, jossa kerrotaan yhtiön seuraavista hankkeista ja määräajoista. Tästä on tulossa yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista, kun otetaan huomioon kaikki viime aikoina liikkuneet huhut.

Teemme tilannekatsauksen huhuista

Sijoittajat ja fanit odottavat Elon Muskilta paljon vastauksia. Itse asiassa illan ohjelma (alkaa 22:00 Pariisin aikaa) vaikuttaa melko kiireiseltä, meillä on huhujen mukaan oikeus :

  • Tesla Model 3:n ja Tesla Model Y:n kasvojenkohotus, sisäisesti Project Highland -nimellä tunnettu esteettinen päivitys Tesla Model 3:lle ja Juniper Tesla Model Y:lle.
  • Aikataulu ja tiedot CyberTruckin tuotannosta. Tämän odotetaan tapahtuvan vuoden 2023 puolivälissä. Prototyyppejä on nähty viime aikoina useita, ja Elon Musk on ilmoittanut, että se on siirtymässä betatuotantovaiheeseen.
  • Ilmoitus uudesta HW4-nimisestä ajoneuvotietokoneesta, joka ottaa HW3:n paikan. Tämä parantaa laskentanopeuksia ja mahdollistaa useampien kameroiden hallinnan. CyberTruck, sitten Model S ja Model X varustetaan näillä lisäkameroilla vuoden puoliväliin mennessä ja lopulta Model 3 ja Model Y varustetaan vuoden loppuun mennessä.
  • Teslan ohjelmistoversion 11 massiivinen käyttöönotto ja FSD Betan käyttöönotto. Tesla ilmoittaa varmasti V11-päivityksestä, joka lisää uudet Tesla Vision -ominaisuudet. Teslalla on nimittäin ollut viime aikoina paljon viivästyksiä, ja se odottaa saavansa kiireelliset kehitystyöt valmiiksi maaliskuussa 2023. Tesla käyttää vuoden 2023 myös todistaakseen SDF:nsä luotettavuuden ja turvallisuuden Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Elon Musk on asettanut vuoden 2024 tavoitteeksi Euroopassa.
  • Päivitetty GPS-siru ja uusi peilisuunnittelu Tesla Model 3:een ja Model Y:hen. Uusi tri-band-siru mahdollistaa suuremman tarkkuuden ja ulkoisten antureiden, kuten lämpötilaa mittaavien antureiden, poistamisen.
  • Esittelyssä uusi alusta 3. sukupolven autoja varten. Kaikki haluaisivat nähdä uuden auton, mutta näin ei välttämättä käy. Elon Muskin tavoitteena on nimittäin rauhoittaa sijoittajansa (ja myös tehdä vähän pöhinää kuten joka vuosi), joten hän esittelee jatkoa “Master Plan” -suunnitelmalleen, joka koostuu tuotannon volyymista ja mittakaavaedusta, jotta autoja voidaan valmistaa yhä halvemmalla.
  • Y-mallin uudet Quicksilver Grey- ja MidNight Cherry Red -värit saattavat olla saatavilla Austinissa. Tesla aikoo nimittäin asettaa kaksi Model Y:tä näytteille Austinin tehtaan sisäänkäynnille, jossa maaliskuun 1. päivän tapahtuma järjestetään. Tämä viittaa siihen, että tämä uusi tehdas saattaa pystyä valmistamaan näitä kahta erityistä väriä, aivan kuten Berliinissä.
Asennus Austinin GigaFactoryn sisäänkäynnillä sijoittajapäivää varten
Asennus Austinissa sijaitsevan GigaFactoryn sisäänkäynnin luona sijoittajapäivää varten

Edellä ovat todennäköisimmät huhut, jotkut fanit odottavat uutta autoa tai ilmoituksia Optimus-robotista, mutta mikään näistä ei näytä olevan esityslistalla. Kuten joka vuosi, Elon Musk käyttää kuitenkin näitä tapahtumia viestintään.

Elon Musk käyttää pöhinää kommunikointiin Investor Day 2023 -tapahtumassa

Muistamme FSD:n, Roadster 2:n, Semin, CyberTruckin ja Optimus-robotin esittelyt, jotka ovat aina olleet tärkeitä mediatapahtumia ja erityisen tärkeitä Teslan markkinointistrategian kannalta.

Tässä mielessä ja joidenkin huhujen mukaan Elon Musk saattaa tehdä yhden viime vuosien tärkeimmistä julkistuksista.

Miten seurata sijoittajapäivää 2023?

Jos haluat seurata tämän illan Investor Day 2023 -tapahtumaa, linkki on täällä suoraan Teslan verkkosivuilla! Jos voit, tyhjennä kalenterisi, se saattaa olla hintansa arvoista!

https://livestream.tesla.com/


Löydä kaikki Tesla-tarvikkeet

https://www.greendrive-accessories.com/

Vastaa