Social Media
Light
Dark

Teslan “Reacher”, puhdasta mukavuutta!

Eri puolilla maailmaa, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Japanissa, ajoneuvot on suunniteltu oikeanpuoleiseen ohjaukseen. Jotkut ihmiset näillä markkinoilla ovat kuitenkin saattaneet tuoda Tesla-ajoneuvoja vasemmanpuoleisella ohjauksella varustetuista maista, kuten Yhdysvalloista. Tämä yhteensopimattomuus voi aiheuttaa näille vasenkätisen ohjauksen Teslan omistajille joitakin toiminnallisia haasteita ja hankaluuksia.

Tesla, joka tunnetaan innovaatiostaan sähköautomarkkinoilla, joutui hiljattain vaikeuksiin, kun se ilmoitti lopettavansa Model S- ja Model X -mallien oikeanpuoleisella ohjauksella varustetut versiot. Tämä päätös pakotti RHD-markkinoiden kuluttajat vaihtamaan vasemmanpuoleisella ohjauksella varustettuihin ajoneuvoihin (LHD), mikä aiheutti joitakin haittoja. Tesla on kuitenkin keksinyt epätavanomaisen mutta käytännöllisen ratkaisun, joka tunnetaan nimellä “The Reacher”

Oikeanpuoleisella ohjauksella varustettujen markkinoiden asiakkaat, myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa, olivat tyrmistyneitä Model S:n ja Model X:n oikeanpuoleisen ohjauksen versioiden vetämisestä pois markkinoilta, ja heidän oli pakko hyväksyä vasemmanpuoleisella ohjauksella varustetut autot. Tämä siirtyminen auton “väärälle puolelle” on aiheuttanut muutamia ongelmia, kuten vaikeuksia tavoittaa pysäköintivirhemaksuja tai muita esineitä ikkunan läpi.

The Reacher -elokuvan lanseeraus

Teslan lähestymistapa LHD-haasteeseen on nimetty “The Reacheriksi” Isossa-Britanniassa uudet Model S:n ja Model X:n LHD-mallien omistajat saivat tämän tarttumakeppeä muistuttavan vekottimen. Reacherin päätehtävänä on auttaa kuljettajia tavoittamaan esineitä ikkunan läpi, joka on sivulla, jossa oikeanpuoleisen ohjauksen omaavien ajoneuvojen kuljettajat yleensä istuvat.

Oikeanpuoleisella ohjauksella varustettujen versioiden tuotannon lopettamisesta ilmoitettiin toukokuussa, mikä tuotti pettymyksen asiakkaille, joiden tilaukset olivat kesken. Jotkut ostajat hyväksyivät vastahakoisesti siirtymisen LHD-malleihin, jotta he saisivat unelmiensa auton kolme vuotta tilauksen tekemisen jälkeen. Vaikka nämä kuluttajat saivat The Reacherin osana ostostaan, reaktiot ovat olleet ristiriitaisia: toiset pitävät sitä Teslan fiksuna siirtona ja toiset taas läimäyksenä omistajille. Vielä ei ole tiedossa, tuleeko The Reacher olemaan saatavilla Tesla Shopissa. Työkalun uutuuden ja käytännöllisyyden vuoksi ei kuitenkaan olisi yllättävää, että kysyntä olisi suurta, jos Tesla päättää tarjota sen suurelle yleisölle.

Vaikutukset Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille

Tesla on joutunut luksusautojen valmistajien joukossa epätavalliseen asemaan luovuttuaan oikeanpuoleisen ohjauksen vaihtoehdoista Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilla. Vaikka muut luksusautojen valmistajat tarjoavat suoravetoisia malleja, Teslan päätös keskittyä kokonaan suoravetoisiin autoihin on erottanut sen Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilla.

LHD-malleihin siirtymisestä huolimatta monet brittiläiset kuluttajat päättivät pitää kiinni tilauksistaan ja saivat lopulta valitsemansa Tesla-autot. The Reacherin” lisääminen näihin ostoksiin on Teslan pyrkimys lisätä asiakastyytyväisyyttä ja pitää kiinni niistä ostajista, jotka ovat tehneet vaihdon.

Teslan lanseeraama “The Reacher” ratkaisuna LHD-omistajille HWD-markkinoilla osoittaa, että yritys on sitoutunut ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja kehittämään uusia tapoja vastata haasteisiin. Vaikka reaktiot tähän ainutlaatuiseen työkaluun ovat olleet vaihtelevia, se osoittaa Teslan kykyä ajatella laatikon ulkopuolella ja pysyä samalla asiakaskeskeisenä. Teslan jatkaessa innovointia ja sähköautoteollisuuden mullistamista “The Reacherin” kaltaiset innovatiiviset ratkaisut ovat osoitus yrityksen sitoutumisesta omistajuuden kokonaisvaltaisen kokemuksen parantamiseen.


Vastaa